Erzurum Haber Girişi : 28 Nisan 2017 21:15

Gürcistan Ankara Büyükelçisi Koplatadze Vali Azizoğlu'nu ziyaret etti

Gürcistan Ankara Büyükelçisi Koplatadze Vali Azizoğlu'nu ziyaret etti
Gürcistan Ankara Büyükelçisi İrakli Koplatadze ve eşi Irene Giviashvili, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-Gürcistan Ankara Büyükelçisi İrakli Koplatadze ve eşi Irene Giviashvili, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Gürcistan Büyükelçisi İrakli Koplatadze, "Bugün çok memnunum misafir olduğuma. Erzurum Valiliği size hayırlı olsun. 2014 yılında Gürcistan başkanını buraya getirdiğime çok memnun oldu. Gürcistan'ın sınır illeri ile ilişkileri daha da arttı. Benim için çok önemli, çok sevdiğimi iki ilide gezip göreceğiz. Böyle sıcak bir karşılama için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Seyfettin Azizoğlu ise konuşmasında, "Benim ilk Valiliğim Ardahan da idi. Ahıska Valisi ile 2 ayda bir toplantılarımız olurdu. Çok gelip gittim o taraflara. Gürcistan'ı yabancı ülke olarak görmüyoruz. Komşularımız, arkadaşlarımız, akrabalarımız gibi görüyoruz. Şu anda ilişkilerimizinde iyi olması bizi çok mutlu ediyor. İki ülke arasındaki ilişkilerin çok iyi olması bizler içinde çok önemlidir. Ekonomik, ticari ve kültürel alandaki güzel ilişkilerin yerel anlamda da devam edeceğini biliyorum" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.