Türkiye Haber Girişi : 17 Ekim 2017 15:06

Hakan Karaoğlu: 'Hayalimin bu şekilde gerçekleşmesini istemezdim'

Hakan Karaoğlu: 'Hayalimin bu şekilde gerçekleşmesini istemezdim'
Konya'da uğradığı insanlık dışı saldırı ile bir anda gündeme oturan genç Galatasaray taraftarı Hakan Karaoğlu, ilk kez konuştu.
Erzurumajans-Konya'da, Konyasporlu taraftarların saldırısına uğrayan ve aldığı Galatasaray forması yakılan taraftar Hakan Karaoğlu, açıklamalarda bulundu. Saldırıya uğradığı bölgede durma amacının Galatasaraylı futbolcuları yakından görmek olduğunu söyleyen Hakan Karaoğlu, hayalinin Galatasaray'ı Türk Telekom Stadyumu'nda izlemek olduğunu ancak bu şekilde gerçekleştiği için üzgün olduğunu dile getirdi.

Konya'da uğradığı insanlık dışı saldırı ile bir anda gündeme oturan genç Galatasaray taraftarı Hakan Karaoğlu, ilk kez konuştu.

Konya'da üniversite öğrencisi olan bir genç... Hakan Karaoğlu, Linnes'in imza gününe gidiyor ve harçlıkları ile biriktirdiği 70 TL ile Galatasaray sweati alıp sarı kırmızılı futbolcuya imzalatıyor. İlk kez bir futbolcuya dokunuyor, bir şey imzalatıyor.

Maça girmek için bileti yok!

Heyecanlanıyor ve plan yapıyor. Konya'da yeni öğrenci ve stadın yerini bilmiyor. Tek amacı karşılaşmayı stada yakın bir kafede izleyip maç bitimi uzaktan da olsa Galatasaraylı futbolcuları görebilmek... Yürürken karşısına Konyaspor'lu 4 taraftar çıkıyor ve hepimizin tepki gösterdiği o sahneler yaşanıyor.

İşte bundan sonrasını Hakan'dan dinleyelim...

'TEK AMACIM FUTBOLCULARI UZAKTAN GÖRMEKTİ, MAÇA BİLETİM YOKTU'

İmza gününden çıktım. Stadın yolunu bilmiyordum. Amacım stadın yanında maçı izleyip uzaktan da olsa futbolcuları görmek idi. Ancak bir anda karşıma o görüntülerdeki gibi küfrederek çıkanlar oldu. Çok korktum, ürktüm. Hayatımda ilk defa bir futbolcuya bir şey imzalatmıştım.

'LİNNES'E YENİ İMZALATMIŞTIM, VERMEMEK İÇİN DİRENDİM AMA ELİMDEN ALIP YAKTILAR'

O görüntüleri, bana bunları yapanlar çekmiş. Onlar bugün yakalandı. Zaten ben teşhis etmiştim, açıkçası sevindim. Ceza alırlarsa daha da mutlu olacağım. Orada kameraya yansımayan darp olaylarına da maruz kaldım. Suratıma, sırtıma vurdular. Kısaca neresi denk gelirse... Yerde yatan savunmasız bir kişiye 3-4 kişi nasıl saldırırsa aynen öyle yaptılar. Torbadaki forma değildi, Galatasaray sweat shirti idi. Daha yeni 70 TL'ye almıştım ve Linnes'e imzalatmıştım. Vermemek için direndim ama kalabalıklardı. Elimden aldılar ve zorla yaktılar. Olayın nasıl gerçekleştiği zaten biliniyor herkesçe. Pek sürpriz yok yani. Bunları yapanlardan şikayetçi oldum. İnşallah ceza alırlar. Almazlarsa, üzülürüm ve tedirgin olurum. 

'BİNLERCE MESAJ, ARKADAŞLIK İSTEĞİ VAR, HERKES SAĞ OLSUN VAR OLSUN'

Olay sonrasında kulüpten arayıp bana ulaştılar. Çok mutlu oldum. Her şerde bir hayır vardır derler ya.. Aynen bu cümleyi kullandım. Ama ağabey bu olayla anılmak, gündeme gelmek istemezdim. Twitter yada Facebook hesabıma bakamıyorum. Facebook'ta binlerce arkadaşlık takibi geldi. Twitter'da 60 takipçim var iken 10 bine dayandı. Binlerce mesaj, arkadaşlık istekleri geliyor. Hepsi, sağ olsun var olsunlar. Sadece ınstagramımı çaldılar. Ben bu kadar da ilgiye alışık değilim öyle. Ben bu kadar da bu olayın ses getireceğini, büyüyeceğini beklemiyordum. 

'HAYALİMİN BU ŞEKİLDE GERÇEKLEŞMESİNİ İSTEMEZDİM'

Hayalim bir gün Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray'ımı izlemekti. İlk kez stada gidip Galatasaray'ı izleyeceğim. Hayalimin bu şekilde gerçekleşmesi üzücü. Ben utangaç, çekingen biriyim.

(Hürriyet)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.