Spor Haber Girişi : 19 Kasım 2014 14:59

Hayta'dan destek teşekkürü

Hayta'dan destek teşekkürü
Türkiye Boks Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kadir Hayta, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'e desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Türkiye Boks Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kadir Hayta, GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil'e desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Boks Federasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kadir Hayta, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Hayta, "Boks il temsilciliğim döneminde de Fuat bey GHSİM Spor Şube Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Kendisi ile başarılı organizasyonlara imza attık, şimdi de kendisi il müdürü oldu. Hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, hem de boks sporuna verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ettik. İnanıyorum ki, bundan sonra da birlikte güzel organizasyonlar yapmaya devam edeceğiz" dedi. Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil de, Hayta'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm spor branşlarının başarılı olması için elinden gelen çalışmayı yapacağını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.