Hesap kapandı finale gidiyoruz

Karşılaşmaya kısaca değinecek olursak ilk yarı Amed'in üstünlüğü ikinci yarı ise BB Erzurumspor üstünlüğü vardı. Özellikle ortasahadaki mücadele ve Amedin topu kaptığı an yapılan Savaş ve Fatih'le gelen pres rakibin topla oynamasına müsade etmedi. 

Nitekim son dakika golüyle gelen muhteşem final... 

Gol öyle bir dakikada geldiki Diyarbakır taraftarı ve futbolcuları o an itibariyle Zaten pes ettiler. 

Bundan bir kaç hafta önceye dönecek olursak Play Offların farklı bir havada olacağını, takımımızın ligden çok daha iyi bir performans göstereceğini söylemiştik. Hatta ilk maçta gol yemezsek finalin geleceğini çünkü Erzurum'un bir şekilde deplasmanda gol bulabileceğini paylaştık.

Ne mutlu ki gelinen nokta bizi haklı çıkardı....

Şimdi artık finaldeyiz... Bundan sonra sabırlı oyunla birlikte futbol şansıda lazım. Çünkü yapacağınız hatanın telafisi olmayacak. 

Kemal hocanın sabırlı oyunu ve defansif mantalitesi final için bir avantaj.

Takım olarak özellikle 3.bölgede etkili olan bir BB Erzurumspor var. Baktığımız zaman Erzurum dışında en son ligin ikinci haftasında Karagümrük karşılaşmasında gol atamamış bir takım görüyoruz. Zaman zaman Üretkenlik problemi yaşasada o bölgede oynayan oyuncuların bireysel becerileriyle bir şekilde golü buluyor. Tıpkı ilk Amed maçında Nobre'nin kaleciden dönen topu takip etmesi gibi.

Dadaşlar eğer takım savunmasını iyi yaparsa finalde istediğini alır. Karşısında bireysel yeteneklerden daha çok takım oyununu iyi oynayan ve topla çok çabuk hücuma çıkan bir Gümüşhanespor olacak. O yüzden Kemal hoca ortasahayı mutlaka dirençli isimlerden kurmalı.

Ben inanıyorumki Erzurum şehir olarak finalin yapacağı şehire akacak Ve tarihe adını yazdıracaktır.

Bu arada Öyle Erzurum'u diğer şehirlerle karıştırıp hesap sormaya kalkanlara ders olsun. Erzurum ders alacak değil ders verecek bir şehirdir.

Sayın başkan Ali DEMİRHAN dediğini yaptı:
Dadaşlar hesabı kapattı Finale gidiyor....
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bilal Kılıç 01 Ocak 1970 02:00

    Ahmet Yıldırım diye tutturan sen değil miydin Kemal hoca geldiğinde defansif oynatıyor. Gül atıp kapanıyor diye eleştiren sen değil miydin Şimdi hocanın bu sistemi sayesinde finale çıkınca şöyle demiştik böyle demiştikle hikaye yazma.

  • Volkan Güllücan 01 Ocak 1970 02:00

    Dadas çelik bir yay gibidir onu germeye gelmez .