Magazin Haber Girişi : 26 Eylül 2019 18:00

Hızır Erzurum'dan geçti!

Hızır Erzurum'dan geçti!
Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Oktay Kaynarca günü birlik geldiği Erzurum’da Taşhan olarak da bilinen Rüstempaşa Bedesteni üzerine çakılan elektronik tabelayla ilgili İnstagram hesabında story (hikaye) paylaştı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Ekranların sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Oktay Kaynarca günü birlik geldiği Erzurum’da Taşhan olarak da bilinen Rüstempaşa Bedesteni üzerine çakılan elektronik tabelayla ilgili İnstagram hesabında story (hikaye) paylaştı. Vali Okay Memiş hemen gerekeni yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un da katıldığı günü birlik Erzurum gezisine katılan sevilen sanatçı Oktay Kaynarca, kentin tarihli ve turistik noktalarını gezdi. Taşhan'a geldiklerinde İnstagram hesabından, “Erzurumdayız, Taşhandayız. Şu üzerindeki elektronik yazıyı görüyorsunuz değil mi? Lütfen ilgililerin dikkatine! Çok ayıp hiç olmamış” diyerek hikaye paylaştı.



Hikayenin sosyal medyada hızla yayılmasından sonra haberdar olan Vali Okay Memiş, sanatçı Oktay Kaynarca’yı telefonla arayarak, “Kaldırılması için talimat verdim” dedi. Bunun üzerine Kaynarca, yine İnstagram hesabından şu paylaşımı yaptı.

“Sayın Erzurum Valimiz Okay Memiş aradı. 500 yıllık tarihi hanın ön duvarındaki elektronik tabelanın hemen kaldırılması için direktif verdiğini başka şahsen iletti. Nezaketiniz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz Sayın Valim.”

Kaynarca'nın hikayesi gün içinde en çok tıklanan hikaye oldu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.