Siyaset Haber Girişi : 28 Şubat 2015 15:47

Hülya Çakır tempo artırdı...

Hülya Çakır tempo artırdı...
7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den Erzurum Milletvekili aday adayı olan iş kadını Hülya Çakır, çalışmalarına devam ediyor.
Erzurumajans-7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti'den Erzurum Milletvekili aday adayı olan iş kadını Hülya Çakır, çalışmalarına devam ediyor.

Teşkilat gezilerini sürdüren Çakır, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile birlikte üç ilçe teşkilatını ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla sohbet etti.

Temayül yoklaması öncesinde teşkilat gezilerine hız veren milletvekili aday adayı Hülya Çakır, ilk olarak AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'u il binasında ziyaret etti. Yeşilyurt'un yakın ilgi gösterip, başarılar dilediği Hülya Çakır, sonrasında Pasinler, Köprüköy ve Horasan ilçe başkanlıklarına giderek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

İlçe başkanlarının ve partililerin sorularını cevaplandırıp, siyasi hedefleri ve yapmak istediği projeler hakkında bilgiler veren Hülya Çakır, "Ak kadroların görev başında olması hem şehrimiz hem de ülkemiz için çok büyük önem arz ediyor. Yeni Türkiye'nin 2023 hedefinde aktif görev almak, Yeni Türkiye'nin oluşmasında etkin olmak adına göreve talip oldum. Aynı zamanda doğduğum ve ekmeğini yediğim şehrim Erzurum'un kalkınmasına da katkılar sunmak istiyorum. Bu doğrultuda bazı düşüncelerim ve projelerim var. Bunlara hayata geçirmek istiyorum. Milletvekili adayı olayım ya da olmayayım, partimin ve AK kadroların emrinde bir nefer gibi çalışacağımın bilinmesini isterim" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.