Magazin Haber Girişi : 10 Mayıs 2017 13:54

İbrahim Erkal ünlüleri yasa boğdu...

İbrahim Erkal ünlüleri yasa boğdu...
12 nisan'da beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti.
Erzurumajans-12 nisan'da beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. İbrahim Erkal'ın ailesinden ve hastaneden yapılan açıklamada olumlu bir gelişme kaydetilmesi ihtimaline karşın 72 saat beklenecek.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Necdet Sağlam, İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili olarak "Geldiğinden beri derin koma tablosunda. Bu tabloda bir düzelme olmadı. Bugün ilgili hekimlerimiz tarafından yapılan değerlendirmede tıbbi beyin ölümünün gerçekleştiği tespit edildi. Kalp ve diğer organlarının yaşamsal destek ünitemizde sürdürülmektedir. Yaklaşık 48 ile 72 saatlik bir süre ön görülüyor. O süre zarfında bekleyeceğiz. Biyolojik olarak vefat etti diyemiyoruz. Ailenin bir kararı olursa ona uyacağız ama biz tıbbı desteğimizi sürdüreceğiz. Eşine de bilgi verdik. Kardeşi ile de görüştük. Bize ilk geldiği günden itibaren kalp atışlarında bir düzensizlik vardı. İnişli çıkışlı düzensizlikler oldu. Bugün gerekli testler yapıldı ve tıbbi olarak beyin ölümü kararı verildi. Olayın olduğundan beri derin koma tablosu vardı hep" dedi.

İbrahim Erkal'ın menajeri Hakan Özkul Kral FM'de Gezegen Mehmet'in programına katıldı. Hakan Özkul canlı yayında ''İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. Bütün organları çalışıyor. Doktorlar bize 72 saat daha bekleyeceğiz dediler. Hepimizin başı sağ olsun'' dedi.

İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti haberini duyan sanatçı dostları da Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.

Ünlü isimler üzüntülerini sosyal medyada yayınladıkları mesajlar ile paylaştılar.

Ebru Gündeş, "ne yazılabilirki çok üzgünüm mekanın cennet olsun ibrahim erkal?"mesajını paylaştı. Gülben ergen, İbrahim Erkal'dan gelen kötü haber sonrası 'ah benim güzel yürekli arkadaşım, kadife sesli kardeşim. Bu vakitsiz gidişin tüm sevenlerini?' paylaşımında bulunurken,

Yıldız Tilbe,  "çok iyi insandı İbrahim Erkal.. Allah ondan razı olsun günahlarını af etsin yerini cennet etsin inşallah" mesajını yayınladı.

Bengü "İbrahim Erkal... Mekanın cennet olsun mesajını paylaşırken,

Reyhan Karaca ise " Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun çok üzgünüm" notun yayınladı.

Mustafa Yıldızdoğan, "mekanın cennet olsun Erzurum  yürekli, anadolu kokan kardeşim İbrahim Erkal kardeşim" mesajını paylaştı.

Uğur Işılak  ve Cenk Eren ise ise "twitter hesaplarından "İbrahim Erkal'a Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır dileklerinde bulunurken,

Sibel Can da "Allah ailesine ve yakınlarına dayanma gücü versin. Mekanı cennet olsun" temennisinde bulundu.

Doğuş, "yolun ışık olsun, mekanın cennet olsun" mesajını paylaşırken,

Alişan ise, "Allah'ım önce ailesine sonra biz sevenlerine sabırlar versin. Mekanın cennet olsun abim" paylaşımında bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.