Magazin Haber Girişi : 20 Nisan 2017 17:15

İbrahim Erkal'ın durumunda umutlandıran gelişme...

İbrahim Erkal'ın durumunda umutlandıran gelişme...
Tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesi veren ünlü sanatçı İbrahim Erkal'dan umutlandıran haber geldi.
Erzurumajans-Evinin otoparkında beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'den umutlandıran haber geldi. Dün hastanede bir operasyon geçiren Erkal'in bugün yapılan tetkiklerinde beynindeki ödemde azalma olduğu gözlendi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, beyindeki ödemde tespit edilen azalmanın kedilerini umutlandırdığını belirterek, "Sanatçımız 9 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. Beyninde oluşan ödemde azalma olmadığı için doktorlar müdahale edemiyordu. Dün bir operasyon gerçekleştirildi. Bugün yapılan tetkiklerde ise ödemde azalma olduğu görüldü. Bundan sonra inşallah hep böyle güzel haberler alırız"dedi.

Dingizek, herkesten dua beklediklerini de belirterek, "İbrahim Erkal'in tüm sevenlerinden tüm hemşerilerinden dualarını bekliyoruz. İnşallah bu dualarla Erkal, tekrar sağlığına kavuşacaktır"diye konuştu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.