İki farklı maç

İki devresinde iki farklı maç izledik Denizli’de...

Bakıldığı zaman ligde kalma adına Denizlispor’un ölüm kalım maçıydı... Ancak karışılaşmaya hızlı başlayan taraf B.B. Erzurumspor oldu. Özellikle Taylan ve Scuk’un pozitif futbolları orta sahanın B.B. Erzurumspor’da kalmasını sağladı. Atılan gol tipik Nobre golüydü. Yine takipçiliğini konuşturarak golü kaydetti. İlk yarı itibariye mental olarak küme düşmüş bir Denizlispor izlesekte karşılaşmanın ikinci yarısı bambaşka oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı daha agresif oynayan ve daha etkili olan bir Denizlispor izledik. Bu tarz maçlarda mücadele etmezseniz hem oyun da ki hakimiyetiniz düşer hem de rakibi cesaretlendirirsiniz. B.B. Erzurumspor ikinci yarıda mücadeleyi ve oyunun kontrolünü tamamen Denizlispor’a bıraktı.

Ayrıca mavi beyazlı ekibin savunması problemli ve kolay gol yiyebilen bir takım. Böyle olunca önde basıp oyunun kontrolünü tutmaya mecbursunuz. Aksi halde ikinci bölge her geçildiğinde kalenizde pozisyon olma ihtimali yüksek. Bugün de böyle oldu. İkinci yarıda akın akın gelen Denizlispor izledik... Ve Sonucunda BB Erzurumspor yine aynı senaryoyla karşılaşarak öne geçtiği karşılaşmadan puansız ayrıldı.

Taylan, mevcut orta sahanızda en son oyundan alınacak isimdir. Metin Yüksel geldiğinde de söylediğimiz gibi bu takıma birşeyler katacak kapasitede değil.

B.B. Erzurumspor bu mağlubiyetle ligdeki bundan sonraki yolunu az çok çizmiş oldu. Artık geriye kalan haftalarda inişli çıkışlı performans görmemiz daha yüksek ihtimal. BB Erzurumspor yönetimi bu süreci iyi değerlendirerek önümüzdeki sezonun planlamasını yapmalıdır. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Zahit Korkmaz 01 Ocak 1970 02:00

    Asıl problem çok demode futbol oynatan teknik dirtektörde.Bizimkiler bir gol atınca sanki 10-0 öne geçmişler gibi çöküyorlar defansa.Bir de becerebilseler bari.Bir çalıştırıcı üç maçın birinde yaşanan bu problemi çözemiyorsa niye varki?Bu tür öne geçilen skorlar için bir strateji üretmeli.

  • taraftar 01 Ocak 1970 02:00

    taylanın nesini savunuyorsun sizin bir bağınız olduğunu düşündürmeye başladınız ilk yarı maçı izledim top 3 kez ayağına geldi 3 ünüde amatör futbolcunun yapmayacağı şekilde hatalı pas verdi metin bugün iyiydi önceden sizi samimi bulurdum yorumlarınızı artık öyle gelmiyor