Eğitim Haber Girişi : 18 Ocak 2018 17:30

İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız’ın yarıyıl tatil mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız’ın yarıyıl tatil mesajı
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, okulların yarıyıl tatile girmesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Erzurumajans-Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, okulların yarıyıl tatile girmesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“17 Ocak 2018 tarihi itibari ile 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının 1. kanaat dönemini tamamlamış bulunuyoruz. Özverili çalışmalarıyla başarılı bir dönem geçirmemize vesile olan tüm yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve katkı sağlayan velilerimizi kutluyorum. Sevgili öğrencilerim, Karnedeki değerlendirmeleri, başarı ya da başarısızlık göstergesi değil; güçlü ve zayıf yönlerinizi tespit aracı olarak görmelisiniz. Eğitim de önemli olan süreç içerisinde bir taraftan akademik yönden donatılırken diğer taraftan da milli ve manevi değerlerle şekillenmeniz ve hayata dair hedeflerinize odaklanmanızın sağlanmasıdır. Bu kısa tatil süresince; kendinize zaman ayırmanız, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmanız ve ruhsal ve zihinsel gelişmenize katkı sağlayacak kitaplar okumanız gerektiğini önemli bulduğumu sizlerle paylaşmak isterim. mümkün mertebe zamanınızı ekranlarla değil akranlarınızla geçirin. Değerli Öğretmen arkadaşlarım, Sizlere emanet edilen geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin; sosyal, zihinsel ve ruhsal yönleriyle gelişmelerine sağladığınız katkılar her şeyden önemli ve değerlidir. Sizlerin ifa ettiğiniz kutsal görevinizle büyük ve güçlü Türkiye’nin kutlu ilerleyişinde önemli payeye sahip olduğunuzu acizane ifade etmek isterim. Saygı değer velilerimiz, Çok değer verdiğinize inandığımız çocuklarınız sizler için olduğu kadar bizler içinde değerli olan yegane varlıklarımızdır. Bu dönemde onları sorgulamak ve başkalarıyla kıyaslamak yerine; onların farklılıklarını anlamaya çalışarak her şeye rağmen onları destekleyerek özgüvenlerine katkı sağlayarak, iletişim içerisinde olarak ve onlarla bolca vakit geçirerek başarılarına çok büyük katkı sağlayacağınızı unutmayalım. Öğrencilerimizin karnelerindeki değerlendirmelerden, onların ilgi ve yeteneklerini belirlemeye çalışalım. Mutlu ve güzel tatil geçirmeniz dileklerimle.”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.