Kültür-Sanat Haber Girişi : 16 Ekim 2017 14:30

İlçe Müftülüğünden çocuklar için kermes

İlçe Müftülüğünden çocuklar için kermes
Oltu Müftülüğü 4-6 yaş grubu sınıfa katkı sağlamak için kermes düzenledi.
Erzurumajans-Oltu Müftülüğü 4-6 yaş grubu sınıfa katkı sağlamak için kermes düzenledi.

Oltu Müftülüğü tarafından ilçe merkezindeki Birlik Camii altında açılan 4-6 yaş sınıfına katkı amaçlı Oltu Kalesi önünde kermes çadırı kuruldu. Oltu ilçe Müftüsünün eşi Emine Bayraktutan, bu yıl Güllük'te açılan 4-6 yaş grubu öğrencilere hizmet vermek adına düzenlediklerini söyledi.

Bayraktutan, "Yeni açtığımız kursun eksiklerini tamamlamak üzere bu kermesi düzenledik. Kermesten elde edeceğimiz gelirin tamamını kursumuz için kullanacağız. Bu kermesimize destek veren tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Kermesteki ürünlerin ilçe esnafı, öğrenci velileri ve yardımsever vatandaşların katkılarıyla toplandığını aktaran kermes yetkililerinden Eda Öztaş "Kermesimize katkı sunanlara teşekkür ediyoruz. Kermesimizde giyecek ve yiyecek maddelerinden çeyiz ve hediyelik eşyalara varıncaya kadar birbirinden güzel ürünlerimiz var. Tüm Oltu halkını kermesimize davet ediyoruz" diye konuştu.

Açılışını ilçe protokolünün yaptığı kermesin hayırlı bir amaç için kullanılacağını aktaran Ak Parti Kadın Kolları Oltu İlçe Başkanı Tülay Çevik ise kermesin düzenlenmesinde emeği geçenleri kutladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.