Eğitim Haber Girişi : 03 Mayıs 2016 20:00

İletişim öğrencilerinden 'dilimiz tebessüm' projesi

İletişim öğrencilerinden 'dilimiz tebessüm' projesi
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3'ncü sınıf öğrencileri "Çevre Bilinci ve Sosyal Sorumluluk" dersi kapsamında işitme engelli öğrencilere yönelik "Dilimiz Tebessüm'' projesini gerçekleştirdiler.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3'ncü sınıf öğrencileri "Çevre Bilinci ve Sosyal Sorumluluk" dersi kapsamında işitme engelli öğrencilere yönelik "Dilimiz Tebessüm'' projesini gerçekleştirdiler. 

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3'ncü sınıf öğrencileri Nazlı Hilal Alan, Merve Özbey, Yağmur Destebaşı, Ayşe Tat ve Nazlıcan Düzgün, "Dilimiz Tebessüm" projesiyle Erzurum Dedekorkut İşitme Engelliler İlk ve Ortaöğretim Okulu öğrencilerine buz pateni yaptırdılar. Palandöken Buz Pateni Salonu'nda buz pateni yapan Dedekorkut İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu öğrencileri keyifli vakit geçirdi. İşitme engelli öğrencilerle yakından ilgilenen Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ve Melik Korkmaz, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Günün sonunda buz pateni salonundan ayrılan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.