Kültür-Sanat Haber Girişi : 03 Mayıs 2015 17:10

Ilıca termal tesisleri ve ehram Bursa'da tanıtıldı

Ilıca termal tesisleri ve ehram Bursa'da tanıtıldı
Bursa'daki Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Erzurum Kültür ve Turizm Günleri'nde Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri ile yöresel ehram kıyafetinin de tanıtımı yapıldı.
Erzurumajans-Bursa'daki Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Erzurum Kültür ve Turizm Günleri'nde Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri ile yöresel ehram kıyafetinin de tanıtımı yapıldı.

BUTTİM'de düzenlenen Erzurum Kültür ve Turizm Günleri 5 gün sürdü. Tanıtım günlerinde Erzurum'un yöresel lezzetleri, kültürü, tarihi ve turizm değerleri görücüye çıktı.

Aziziye Belediyesi bünyesindeki Ilıca Termal Tesisleri ve Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği tarafından üretilen yöresel ehram ürünleri de fuarda boy gösterdi. İlginin oldukça fazla olduğu fuarda yöresel ehram ürünleriyle katılan Erzurum Aktif İş Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Saltuklu, tanıtım günlerinin oldukça verimli geçtiğini ve gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.