Siyaset Haber Girişi : 18 Ekim 2017 17:35

Ilıcalı: Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak

Ilıcalı: Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Meclis Genel Kurulunda söz alarak terörü bir kez daha lanetledi.
Erzurumajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Meclis Genel Kurulunda söz alarak terörü bir kez daha lanetledi. Ilıcalı, terörün bitirilmesi için kararlılık vurgusu yaparak "Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak." dedi.

Hakkari Çukurca Zap Bölgesinde düzenlenen operasyonda teröristlerin el yapımı patlayıcının infilak ettirmesi sonucu şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Adem Gezer binlerce hemşehrisi tarafından ebediyete uğurlandı. Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum Milletvekililleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Zehra Taşkesenlioğlu meclisteki yoğun programa ara vererek şehidi uğurlamak için Erzurum'a geldi. Cenaze namazının ardından meclise dönen Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda söz alarak terörü bir kez daha lanetledi. Terörün bitirilmesi için kararlılık vurgusu yapan Ilıcalı "Bir üzüntümü paylaşmak için söz aldım. Grup toplantımız esnasında Erzurumlu şehidimiz Uzman Çavuş Adem Gezer için Başbakan Yardımcımız Sayın Recep Akdağ ve Milletvekilimiz Zehra Taşkesenlioğlu ile beraber Erzurum'a gittik. Şehidimizi Narmanlı Camiinden binlerce kişiyle Hakkk'a yolcu ettik. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bildiğiniz gibi Adem kardeşimiz Çukurca Zap Bölgesindeki operasyonda şehit edildi. Bu vesileyle şehidimizin ailesine ve milletimize başsağlığı dilerken, PKK ve terör örgütlerini birkez daha lanetliyorum. Allah'ın izniylede inşallah terörün kökünün kazınacağına ve bu şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağına inanıyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.

Ak Parti Eski İl Başkanı Hüseyin Tanfer'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Akdağ ile Milletvekilleri Ilıcalı ve Taşkesenlioğlu ziyaretin ardından Eski Merkez İlçe Başkanı Recep Küçükoğlu'na da vefat eden ablası için taziyede bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.