İmkansız mı? Zor mu?

Erzurum’da herkesin hem fikir olduğu düşünce Trabzon maçının ligin dönüm noktası olabileceğiydi.

Karşılaşmanın ilk yarısında baskılı oynayan, rakip ceza sahasına kolay girebilen ve pozisyon bulan bir BB Erzurumspor vardı. Ancak finali getiremeyince maalesef bu üstünlük skora yansımadı. Bu tarz maçlarda yakaladığınızı atacaksınız. Yoksa rakip yakaladığı zaman affetmez...

Sonuç olarak BB Erzurumspor son 8 haftaya girilirken ligde kalma sınırının altı puan gerisinde...  Bundan sonra ki süreçte 16-18 puan aralığına ihtiyaç var...

Oluşan tablonun tabiki bazı sebepleri var. Peki neydi bu sebepler..?

Bu duruma gelinmesinde sezon başı kurulan hatalı kadronun payı büyük.. Çünkü BB Erzurumspor sezon başında Süper Lig kalitesinde kadro iskeletini kuramadı.

Devre arasında ki transfer ise yama transferidir. Sizin kadro kalitesi açığınız geniş olduğu için yamayla da kapatmak yeterli olmadı.

Ancak bir de şu durum var; Devre arasında Serkan Kurtuluş’u veya Opset’i alırsanız ilk yarıda kurulan kadroya “Neden” deme hakkınız çokta olmaz açıkçası...

Küme de kalma barajının bu kadar yukarıya çıkmasının nedeni ise Mavi Beyazlı ekibin rakiplerle oynadığın maçları kazanmayışı.

Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş’tan üç puan alacağına Rize veya Ankaragücü’nden puanlar alsaydın şu an daha farklı bir tablo olurdu. Çünkü şampiyonluğa oynayan takımlardan aldığın puanlar senin hanene sadece birer puan olarak geçerken rakiplerinden alacağın puanlar onları da bu yarışın içerisine çekecekti.

Bu saatten sonra ekstra galibiyetler lazım bunun içinde ekstra performans maksimum verim lazım ... 

İmkansız mı?

Tabiki hayır...

Zor mu?

Tabiki zor...

Bekleyip görelim... Bakalım yine bir mucizeye tanıklık edecekmiyiz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Sizin gibiler yüzünden düşer bu takım. Bjk FB ve GS yı tutuyor çoğu Erzurum lu