İnsanlar eserleriyle yaşarlar

Seküler anlayış da teolojik mantık da bunu hep böyle kabul eder.
Bedenler ölür, diğer bir ifadeyle biyolojik ölümler her canlı için kaçınılmazdır:ama sosyolojik hayatla yaşamak hep var olmuştur.
Müsbet olanı, menfi olanı ile...

Muaviye de yaşıyor, Hz. Ali de.
Yezit de yaşıyor, Hz. Hüseyin de.
Firavun her dönemde, beşeriyetin olduğu her yerde hayatiyetini, ilkeleriyle yaşıyorsa geldi.
Hz Musa da aynı alanda, aynı sahada yaşamaktadır.

Ali Kemaller bütün şiddeti ,dehşeti ihanet çeteleriyle halen yaşarken,
Mustafa Kemaller de askerleri, eserlerine sahip çıkan gençleri ve ilkeleriyle yaşatılıyor.

Bugün Kenan Evren öldü diyenler, dün Hüseyin Üzmez için Hakka yürüdü demişlerdi.

Dün Evren'in Anayasası Türkiye ortalaması %92 oy alırken, Erzurum %96' lik oyla rekor kırmıştı.Evren Anayasası'na oy toplayan kanaat önderleri (!) efendi hazretleri ve bilumum türevleri o anayasayı ortadan kaldırılmasını sağlayacak RTE dönemi referanduma 'evet' oyu kullanmaları için Ölülere sandık başına 'marş marş' komutu vermişlerdi.

Şehrimizin yetiştirdiği baş efendi Kenan Evren dönemindeki zalim uygulamalardan kurtulmak vaciptir; vaaz-ı nasihatlarını irad ederken, dün Evren'in kurduğu parti MDP'ye bile oy topluyorlardı.

Evren'in partisinin propogandasını yapan otobüsün üzerinde bu kerameti kendinden menkul iktidar peres efendilerin en sadık talebelerinin amigoluk yaptığı bugünki gibi gözlerimin önünde.

Dün Evren'in cennete gitmesine vesile olacak okullara din dersi koymuş olmasını söyleyen ve vize veren zihniyet yeni güç sahiplerine yaranmak ve yararlanmak için Evren'in vizesini iptal etmiş durumdalar!

Dün Evren Paşası'nın önünde rükü biçiminde eğilip temenna edenlerin bugün Evren karalamalarını nasıl izah edebiliriz!

Halen Evren kurumlarına sıkı sıkıya bağlı olanların samimiyetini anlayan beri gelsin.

Bu yazıyı yazarken Evren Anayasası'na açıkça 'ret' oyu vermiş, oy kullandığı sandıkta 43 'red' oyu çıkarmış,"Hocamın selamı var, Evren Paşa'nın Partisi MDP'yi kur destekle ve Anayasa'ya oy ver" diyenlere rağmen O gün 'güç'e değil vicdanının sesine uyan biri olarak bu yazıyı yazmaya hakkım olduğuna inandığım kadar bunu görev olarak addetmekteyim.

Acı olan :Saf, samimi insanların dini konulardaki hassasiyetini ve inancını kendi ve dar cevresinin menfaatı için kullanmakta beyis görmeyen, kazzip şöhret sahibi efendilere olup biteni analiz etmeden inanan insanların halen var olmasıdır.

Ortalıkta boy gösteren insanların riyakarlıklarını, dalkavukluklarını, güç karşısındaki tavırlarını anlamak için Evren'i turnusol kağıdı gibi kullanmak yanılmaz sonuçlar verecektir. Böylelikle ölüsü de bir işe yaramış olur Vesselam!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.