Erzurum Haber Girişi : 30 Eylül 2014 23:28

İnternet üzerinden satılan kurbanlıklar 2 gün içinde tüketildi

İnternet üzerinden satılan kurbanlıklar 2 gün içinde tüketildi
Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nin internet sitesi üzerinden satışa çıkardığı 22 büyükbaş hayvan, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görünce tamamı iki günde satıldı.
Erzurumajans-Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nin internet sitesi üzerinden satışa çıkardığı 22 büyükbaş hayvan, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görünce tamamı iki günde satıldı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Biriminde yetiştirilen büyükbaş hayvanlar kurban bayramı öncesinde internet sitesi üzerinden satışa sunuldu. Kurban almak isteyen vatandaşlar Atatürk Üniversitesi'nin resmi internet sitesinin Veteriner Fakültesi Kurbanlık Hayvan Satışı bölümüne tıklayarak satışa sunulan hayvanların fotoğraflarına ve bilgilerine ulaşabiliyor. Veteriner Fakültesi Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Birimi, bayram öncesi satışa çıkarılan büyükbaş kurbanlıkların fotoğraflarını ve hayvan ilgili bütün bilgileri paylaşıyor. Satılan kurbanlıkların fotoğraflarının üzerine satıldı diye yazılıyor. Veteriner Fakültesi internet üzerinden 2009 ve 2010 doğumlu inekler canlı olarak kilosu 9,5 lira, 2008 ve öncesinde doğan inekler 8,5 lira, düveler 11 liradan, tosunların kilosu ise 11,5 liradan satıldı. Bayram öncesi satılığa çıkartılan 22 büyükbaş hayvan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmesi üzerine satılığa çıkartıldıktan 2 gün sonra hemen tükendi. İnternet üzerinden yapılan kurbanlık satışlarının vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü ve iki günde tükendiğini söyleyen üniversite yetkilileri, "5 yıldır internet üzerinden satış yapıyoruz. Kurbanlık olarak yetiştirdiğimiz 22 büyükbaş hayvanı internet sitemize koyduktan iki gün sonra bütün hayvanlar satıldı. Üniversitenin sattığı kurbanlıklara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.