Türkiye Haber Girişi : 01 Eylül 2015 18:45

IŞİD'den Erdoğan'a ölüm fetvası

IŞİD'den Erdoğan'a ölüm fetvası
IŞİD'e yakınlığıyla bilinen bir Twitter hesabı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında ölüm fetvası yayımlandı..
Erzurumajans-IŞİD'e yakın sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında bir fetva yayımlandı. Diken'in haberine göre, koalisyona verdiği destek ve Türk jetlerinin IŞİD mevzilerini vurması gerekçe gösterilerek mürted ilan edilen Erdoğan'ın ölüm cezasına çarptırıldığı açıklandı.

Sosyal medya üzerinden paylaşılan fetvada, 'Nusayri ve Yahudi kafirlerle birlikte hareket ediyor' denilerek suçlanan Erdoğan'ın, Müslüman kanı döktüğü ifade ediliyor.

Erdoğan'ın tövbe edip, ABD öncülüğündeki koalisyona verdiği desteği kesmesi halinde hakkında verilen ölüm cezasının kalkacağı belirtildi.

'İslam Devleti'ni tehdit eden her ülke ve orduyla savaşacaklarını ifade eden IŞİD, Türk halkını tehdit etmekten de geri durmadı.

Fetvada, ağırlıklı olarak İslam tarihinden ve hadislerden örnekler verildi. Erdoğan kastedilerek, kafir ve mürtedlerden kıssaların anlatıldığı metinde, Cumhurbaşkanı'nın, IŞİD'e karşı koalisyona katılarak ve Yahudilerle işbirliği içinde olarak 'dinden nasıl çıktığına' dair bilgiler verildi. (Cumhuriyet)

İşte o fetva:

screenshot_9-007.jpg
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • selim kerim 01 Ocak 1970 02:00

    Bu kadar acik Erdoğan düşmanlığı yapmayin ya.