İşinize Gelince VAR İşinize Gelmeyince YOK!

BB Erzurumspor ligde oyunu en iyi kilitleyen ve rakibi en çok yoran takım desek yanılmış olmayız.

Bugün baktığımızda kazandığı zaman maç fazlasıyla lider olabilecek son maçında Akhisar’a beş atmış bir Kasımpaşa vardı. 

Ancak rakibe neredeyse hiç boş alan bırakmayan BB Erzurumspor, hücumda da savunma arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalıştı. 

Lokman’ın gelen golüyle her şey Mehmet hocanın istediği gibi  bir hâl alsada, hakemin skandal kararıyla alnının teriyle alacağı üç puanı bir puana düşürdü. 

Bakıldığında Egemen’e verilen penaltı pozisyonu gibi her hafta en az 6-7 pozisyon oluyor, penaltı verildi mi ? Yok. 

Peki Egemen o hamleyi herhangi bir İstanbul takımının formasıyla yapmış olsaydı penaltı verebilecek miydi?

O yüzden artık insanları ülke futbolunun adaletine inandıramıyorsunuz.

Bugün verilen penaltı ve skandal kırmızı kart olmasa BB Erzurum buradan üç puan alacaktı. Dolayısıyla bu kararla ligin kaderine direkt olarak etki ettiniz. 

İşinize gelince VAR işinize gelmeyince YOK!

Herşeye rağmen takımın mücadelesi ve çabasını ayakta alkışlıyorum. Oynaması gerektiği gibi oynayan bir Erzurumspor vardı. Takımda her oyuncu dan maksimum verim almaya çalışan Mehmet hocayı da ayrıca tebrik ediyorum... 

Takıma elinin değdiği o kadar belli ki...

Bu kenetleme, bu maksimum performans ve  bu mücadeleci futbol devam ettiği sürece, devre arası takviyelerle bu takım ligde kalacaktır. 

Bu arada bugün Erzurum’um muhteşem taraftarı itici güç olmak nedir sorusunun en güzel cevabını verdi... Gerçekten 12.adam görevini en iyi şekilde ortaya koydular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Misafir 01 Ocak 1970 02:00

    Bugünkü maçtan sonra da iyice kanaat getirdim ki futbolcularımız gerçekten(Erzurumspor) canla başla mücadele ediyor ve birinde dahi isteksizlik görmüyorum.Ama Kasımpaşa maçında Var’a ihtiyaç dahi duyulmaması ilginç geldi.Erzuruspor daha iyi sıralamayı hakediyor.