Spor Haber Girişi : 20 Aralık 2014 14:52

İşte Galatasaray'ı kızdıran fark

İşte Galatasaray'ı kızdıran fark
G.Saray'ın 6 milyon 150 bin Euro'ya transfer ettiği Brezilyalı'yı Mayıs 2016'ya kadar kiralamak isteyen Juve, G.Saray'a 500 bin Euro önerdi.
Erzurumajans-G.Saray'ın 6 milyon 150 bin Euro'ya transfer ettiği Brezilyalı'yı Mayıs 2016'ya kadar kiralamak isteyen Juve, G.Saray'a 500 bin Euro önerdi. Telles'i satın almak için 5.5 milyon Euro öneren İtalyanların iki teklifi de reddedildi.

JUVENTUS öyle bir transfer teklifi verdi ki, Galatasaray 1 dakika bile düşünmeden 'Hayır' yanıtını verdi? Sarı kırmızılı yönetim, İtalyanların Alex Telles için yaptığı teklifi hiç üzerinde durmadan olumsuz yanıt verdi. Önceki gün Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Alex Telles'e talip olan kulübün Juventus olduğunu duyuran Hürriyet, bu teklifin perde arkası ve ayrıntılarına da ulaştı.

DOKUZ AYDIR TAKİPTELER

JUVENTUS'un scoutları, tam 9 aydır Telles'i izliyordu. Mart ayıdan bu yana Brezilyalı sol bek için scoutların verdiği olumlu rapor sonrasında; teknik direktör Allegri'nin de Telles için kanatlardan çok iyi orta kesebilen bir bek' olduğunu dile getirmesi üzerine Juventus resmi teklifini yaptı.  Ancak İtalyanların transfer paketi, G.Saray'ın bu konuyu gündeme dahi almadan hayır demesine neden oldu.

-Buna göre Juventus Telles'i 1.5 yılı kiralık olmak üzere satın alma opsiyonu ile kadrosuna katmak istedi.

-İtalyanlar, Mayıs 2016'ya kadar Telles'i kiralamak için G.Saray'a 500 bin Euro önerdi.

CİMBOM KOMİK BULDU

ÖZELLİKLE bu rakam komik bulunurken, Juve'nin Telles için 2016'daki bonservis bedeli teklifi ise 5.5 milyon Euro olduğu ortaya çıktı.

Ocak 2014'de Telles'i 6 milyon 150 bin Euro bonservis bedeli karşılığında alan Galatasaray Yönetimi ise bu teklifi üzerinde durmadan reddetti.

Alex Telles'in Galatasaray için önemli bir futbolcu olduğunun da altını çizen yönetim, 4. yıldız yarışında sarı kırmızılı takımın önemli bir futbolcusuna sunulan teklifi yetersiz olarak değerlendirip üzerinde düşünmedi.

Golü de asisti de yok
Kulvar Maç Gol Asist


Süper Lig 5 0 0
Süper Kupa 1 0 0
Türkiye Kupası 2 0 0
şampiyonlar ligi 5 0 0

Furkan kiralık gidiyor

Genç oyuncu, Karabükspor'a bonservisiyle gitmeyeceğini açıkça söyledi.

KARABÜKSPOR'un Furkan Özcal'ı satın alma planı suya düştü. Bonservis bedeli olarak G.Saray ile 1 milyon Euro peşin ödeme karşılığı anlaşan Karabükspor'a Furkan, ancak kiralık gidebileceğini söyledi.. Galatasaray ile 2016 Mayısı'na kadar kontratı genç oyuncu performansının yetersiz görülmesi halinde ocak ayında Karabükspor'a kiralık olarak gidebileceğini belirtti.

Bunun üzerine planlar değişirken bilindiği gibi Yasin, ayrılığı kabul etmemişti. Umut Gündoğan için ise G.Saray'ın talep ettiği kiralama bedeli nedeni ile bitme noktasındaki transfer için yeniden görüşülmesi gündeme geldi.

Yeni teklif gelebilir

JUVENTUS'un 1.5 yıl için 500 bin Euro kiralama bedeli G.Saray Yönetimi tarafından komik bulunurken, İtalyanların tam 9 aydır takip ettiği Brezilyalı sol bek için teklifini yükseltmesi halinde planlar değişebilir. Avrupa'da birçok kulüp tarafından takip edilen Telles'i 6 milyon 150 bin Euro'ya alan G.Saray'ın ancak 7-8 milyon Euro'luk teklifi gündemine alabileceği konuşuluyor.

3 maç daha VAR

SÜPER Lig'de bugün 3 maç daha var. Günün programı şöyle: 13.30: Sivasspor-İstanbul Başakşehir (4 Eylül Stadı), Gençlerbirliği-Torku Konya (19 Mayıs Stadı), 16.00: Eskişehir-Kardemir Karabük (Atatürk Stadı).

Rotsyon rafa kalktı

GÖREVE geldiği ilk gün G.Saray'ın ideal 11'e sahip olacağını açıklayan Hamza Hamzaoğlu, bu rotada ilerliyor. Mancini ve Prandelli döneminde her maça farklı ilk 11 ile çıkarak rotasyon mağduru olan G.Saray'da Hamzaoğlu bu konuyu rafa kaldırdı.

Futbolcularının performansından memnun olan Hamzaoğlu'nun bugünkü Mersin İY maçında sahaya 5-0'lık Konya galibiyetine imza atan ilk 11'le çıkacak. Hürriyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.