İşte İmamoğlu'nu ifşa eden ilk fotoğraf!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun günlerce konuşulan Palandöken ziyaretinin ilk fotoğrafı bu fotoğraf oldu. Bir başka ifadeyle İmamoğlu’nu ilk deşifre eden fotoğraf da diyebiliriz.. Depremzedeleri ziyaret etmek için gittiği Elazığ’dan dönerken geldiği Erzurum Palandöken’de ki Sway Otel’de ilk resmini emekli bankacılardan Macit Hatunoğlu’na veren İmamoğlu, bu fotoğraf ile geldiğinin ifşa edileceğinden herhalde habersizdi. Ayağının tozu ile Palandöken’e gelen ve otele giriş yapan İmamoğlu’nu ilk gören olan Macit Hatunoğlu, Göztepe-Beşiktaş maçını izlemek üzere bulunduğu otelde arkadaşlarına bu fotoğrafı çektirdi. Bu fotoğrafın ivedi bir şekilde sosyal medyada yayınlanmasının ardından Erzurum’da olduğu anlaşılan İmamoğlu, bir anda ziyaretçilerin akınına uğradı. 

***
Öyle ki Erzurum’a geldiğinde ilk bu fotoğrafı çektirdikten sonra gelen fotoğraf taleplerini de reddedemedi, ikram edilen kahvesini bile içemeden soluğu odasında aldı.  Ertesi gün de zaten olan oldu, Erzurum’da olduğu öğrenilen ve habercilerin de radarına giren İmamoğlu, günlerdir konuşulan o polemiğe imza atan, hatta kendi partilileri tarafından da eleştiri yağmuruna tutulan  isim olmaktan kurtulamadı.. Bu arada, İmamoğlu’nun Erzurum’da olduğunu ifşa eden bu fotoğraf bana ilk watsap’dan gelince, doğrusu İmamoğlu’nun fotoğrafının montaj olduğunu sanmıştım. Hatta montaj diye de fazla fotoğrafa itibar etmemiştim. Ama, aradan bir-iki saat geçince fotoğrafın gerçek olduğunu anladığım gibi ben de İmamoğlu’nun Erzurum’da olduğunu öğrenmiş oldum..

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Bir mum yakmak, karanlığı lanetlemekten daha iyidir. (Eleanor Roosevelt)

DUVARIN DİLİ: Bana kalırsa bana kal!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.