İsteme tahmin benden, fena soğurum senden!

Bu başlığı şunun için atıyorum.  İlgili olduğumuzdan olsa gerek bugünlerde kiminle karşılaşsam BB Erzurumspor ile ilgili görüşümü soruyor. Bu sezon BB Erzurumspor ligde ne yapar diye sorup duruyorlar. Onlara peşinen söylediğimi şimdi burada da yazıyorum. Bilmiyorum. Hiçbir şey bilmiyorum. BB Erzurumspor bu sezon bu teknik kadro ve oyuncu gurubuyla ne yapar,  gerçekten bilmiyorum. Doğrusu henüz bir hazırlık maçını dahi izlememişim, ne yapar ne eder bilmem, o konuda tahminde bulunmam mümkün değil. Kaldı ki ölçü de değil de, zaten takımda doğru dürüst hazırlık maçı da oynamadı. Hele de spor yazarından çok skor yazarının bol olduğu ülkemizde bugünden bir şey söyleyip de yarın mahcup olmayı hiç istemem. Ne süper lige çıktığı sezon bir öngörüde bulundum, ne de düştüğü zaman. Bir çokları yaptı ama ben yapmam. Kimse de yaptıramaz. Herkes gibi ben de bu yeni sezonda neler olur, bekleyip göreceğim. Görmeden ne iyi ne kötü yönde bir tahminde bulunmam, bulunanlardan da şiddetle uzak durulmasını  tavsiye ederim. 

***
Oldum olası oynanmamış maç öncesi skor tahmininde bulunanlardan zerre hazzetmeyen biri olarak diyorum ki, sabret seyret!  Obertan kaldı da faydalı olacak mı, emin değilim. Kaleci Sehiç giderse yerine geçecek Hakan Cambazoğlu ile sezonu çıkartır mıyız, bilsem dükkan sizin!  Pote, ligimizi de tanıyan on numara bir isim. Leblebi gibi gol mü atar, yoksa Munsy gibi kuşları mı avlar, müneccim değilim, bilmiyorum. Leo’nun yeri dolar mı, Taylan bu defa solar mı, öngörebilsem vallahi söylerim. Lokman Görsüz, Egemen Korkmaz’sız bir defans hattının nasıl şekil alacağını şimdiden bilebilsem gider bir Milli, Piyango bileti alır Maldivler’e kapağı atar, daha ne uğraşacağım bu işlerle! Muzaffer Bilazer onca kurt hocanın içinde o yükü kaldırır mı, bilsem niye söylemeyeyim! Taraftar isen zaten maçına git gereken desteğini ver. Kafanı takma böyle şeylere. Sen desteğini esirgeme, gerisi Allah kerimdir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • emre 01 Ocak 1970 02:00

    böyle yazı mı olur kardeşim .. öngöremiyorsan kestiremiyorsan çıkarım da bulunamıyorsan hazırlık maçı da izlemiyorsan oturup bilmediğine öngöremediğine dair yazı yazmana da gerek yok ..