Spor Haber Girişi : 27 Ocak 2015 14:00

Judonun şampiyonları Erzurum GHSİM'deydi

Judonun şampiyonları Erzurum GHSİM'deydi
Erzurum judosunun altın çocukları olarak bilinen Ertuğrul Dönmez ve Cengizhan Dönmez'in başarıları tüm hızıyla sürüyor.
Erzurumajans-Zonguldak'ta yapılan Büyükler Judo Türkiye Şampiyonasında altın madalya kazanan Ertuğrul Dönmez ile bronz madalya alan Cengizhan Dönmez'i tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Dönmez kardeşlerin başarısı bizi gururlandırıyor" dedi.

Erzurum judosunun altın çocukları olarak bilinen Ertuğrul Dönmez ve Cengizhan Dönmez'in başarıları tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Zonguldak'ta yapılan Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası'nda mindere çıkan Ertuğrul Dönmez, altın madalya alarak Türkiye şampiyonu olurken, Cengizhan Dönmez de Türkiye üçüncülüğüne elde ederek bronz madalya kazanmıştı. Yaşıtlarından büyük rakipleri ile karşılaşan ve önemli dereceler elde eden iki sporcu, antrenörleri Nurullah Diyarbakır ile Erdoğan Dönmez yönetiminde Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti. Taşkesenligil, iki kardeş olan başarılı judocuyu ve antrenörlerini kutladı.

SİZLERİN BAŞARISI BİZİM GURUR VESİLEMİZ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, yıllardır Balkanlarda ve Avrupa'da ülkemize başarılı dereceler kazandıran ve son olarak da Türkiye şampiyonasından bir altın birde bronz madalya ile Erzurum'a dönen Ertuğrul Dönemz ve Cengizhan Dönmez'in başarısındarn gurur duyduklarını söyledi. Taşkesenligil, "Judoda elde edilen zaferler bizim için övünç kaynağı olmuştur. Ertuğrul Dönmez ve Cengizhan Dönmez, gerçekten sporcu ahlakının yanı sıra davranışları bir çok gence örnek olacak nitelikte birer insanlar. Onları bu seviyeye getiren başta ailesi olmak üzere antrenörleri Nurullah Diyarbakır ile Erdoğan Dönmez'i tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, iki sporcumuz bundan sonra da başarılı dereceleri almaya devam edeceklerdir" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer Öz 01 Ocak 1970 02:00

    ALLAH` ıza Kurban Gardaşlarım. Yoluz Bahtız Açık olsun İnşallah..