Erzurum Haber Girişi : 27 Mart 2017 18:15

KADEM'den Cumhurbaşkanlığı sistemi paneli

KADEM'den Cumhurbaşkanlığı sistemi paneli
KADEM Erzurum Temsilciliği'nce Cumhurbaşkanlığı sistemi konulu panel düzenlendi.
Erzurumajans-KADEM Erzurum Temsilciliği'nce Cumhurbaşkanlığı sistemi konulu panel düzenlendi.

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu ve 20 ve 22. Dönem Erzurum Milletvekili, İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Özyılmaz' ın konuşmacı olarak katıldığı, Cumhurbaşkanlığı Sistemi konulu panel, Atatürk Üniversitesi Mavi Salonda gerçekleştirildi.

KADEM Erzurum Temsilcisi Av. Fatime Alkan'ın açılış konuşmasıyla başlayan panelde, panelistler Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Anayasa Değişiklik Maddeleri ve sağladığı faydalar, Parlamenter Sistemde yaşanan sorunlar ve bu sorunların Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile nasıl çözüleceği, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında iddialar ve gerçekler hakkında bilgiler verdi.

Panelistler, "Ülkemiz de, hem PKK, hem FETÖ ve hem de DAEŞ gibi terör örgütlerini bitirmeye ant içen AK Parti hükümeti, Cumhurbaşkanlığı Sistemini halkımıza kazandırarak, daha müreffeh bir geleceğe adım atmaya hazırlanmaktadır. Milletimiz, ülkenin inşası, ihyası ve Yeni Türkiye'nin doğuşuna devletiyle birlikte hazırlanmakta ve bu sürecin liderini de tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi FETÖ ve darbecilere karşı tek bir söz ile harekete geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmektedir. Türkiye' nin bağımsız ve milli bir devlet olarak istikrarla büyüyen bir geleceğe sahip olması yakındır. Güçlü yasama, güçlü yürütme, güçlü devlet, güçlü millet ve sonuç olarak güçlü bir gelecek Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile gelecektir." şeklinde ortak mesaj verdiler...

Çok sayıda davetlinin katıldığı panel, katılımcıların sorularının cevaplandırmasıyla sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.