Erzurum Haber Girişi : 29 Mayıs 2015 16:45

Kalite yönetim sistemi Erzurum bölge eğitimi katılım belgesi töreni

Kalite yönetim sistemi Erzurum bölge eğitimi katılım belgesi töreni
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi Temel ve İç Tetkik Eğitimine katılan Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüklerinde görevli yönetici ve memurlara katılım belgesi verildi.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi Temel ve İç Tetkik Eğitimine katılan Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüklerinde görevli yönetici ve memurlara katılım belgesi verildi.

Erzurum'un ev sahipliği yaptığı bölge eğitim programına katılan Adıyaman, Erzurum, Nevşehir, Samsun, Siirt ve Şırnak illerindeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerinde görevli yönetici ve personel için katılım belgesi töreni düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen katılım belgesi törenine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcıları Tamer Ekinci, Cemil İlbaş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sistem Danışmanları Mustafa Çetin, İpek Şahin, Gülay Şahin Kara ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerinde görevli çok sayıda yönetici ve memur katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları burada yaptığı konuşmada, Kalite Yönetim Sistemi Bölge toplantısına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Toplumun dezavantajlı kesimine hitap eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlükleri çalışanları için kaliteli hizmet anlayışının daha çok önem kazandığını belirten Abdulhakimoğulları, kalite yönetim sisteminin hizmet çıtasının yükselmesi açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Abdulhakimoğulları, hizmet sektörü açısından kalitenin önemine değinerek, ''Bu organizasyonu planlayan bakanlığımız yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitimin sonunda umarım misafirperverliğimizden memnun olarak ayrılırsınız." dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sistem Danışmanı Mustafa Çetin ise Erzurum'da düzenlenen bölge eğitim programının oldukça verimli geçtiğini belirterek, İl Müdürlüğü yöneticilerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından bölge eğitim programına katılan yönetici ve personele katılım belgeleri İl Müdürü Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcıları Ekinci ve İlbaş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sistem Danışmanları tarafından verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.