Erzurum Haber Girişi : 11 Şubat 2016 18:48

Kapanan köy yolu çocukların eğlencesi oldu

Kapanan köy yolu çocukların eğlencesi oldu
Erzurum'da etkili olan kar yağışı sonrası kapan köy yolları, çocukların eğlence odağı oldu.
Erzurumajans-Erzurum'da etkili olan kar yağışı sonrası kapan köy yolları, çocukların eğlence odağı oldu. Kapanan köy yollarında kızaklarını alarak kayan çocuklar, karın zevkini çıkardı. 

Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar yağışı sonrasında Erzurum'daki bazı köy yolları ulaşıma kapandı. Kapanan köy yolları vatandaşlar için adeta bir çile olurken diğer taraftan çocukların eğlencesi haline geliyor. Erzurum'un Aşkale ilçesine bağlı Yaylasu köy yolu zaman zaman etkili olan kar yağışı sonrasında ulaşıma kapandı. Ulaşım sağlanamayan köy yolunun kapanmasını fırsat bilen çocuklar, yanlarında ismini "Canavar" koydukları köpekleriyle birlikte kızaklarını alarak karın keyfini çıkarıyor. Köpekleri "Canavar" ile birlikte kartopu oynayan çocuklar, soğuk havaya aldırış etmeden eğleniyorlar.

Okuldan sonra kapanan köy yolunu mesken tutan çocuklar, tek eğlencelerinin kar olduklarını söyleyerek, "Buraya kar fazla yağıyor. Yolumuz sürekli kapanıyor. Geceleri televizyon izliyoruz gündüzleri kapanan yola köpeğimiz 'Canavar'la birlikte giderek kızak kayıyoruz. Üşüyoruz ama eğlenceli oluyor" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.