Bölge Haber Girişi : 02 Ağustos 2015 07:13

Karakola intihar saldırısı: 2 asker şehit, 31 asker yaralı

Karakola intihar saldırısı: 2 asker şehit, 31 asker yaralı
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Karabulak Jandarma Karakol Komutanlığı nizamiyesinde bir grup terörist tarafından patlayıcı madde yüklü traktör patlatıldı.
 Erzurumajans- Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, dün gece saat 03.00 sıralarında Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Karabulak Jandarma Karakol Komutanlığı nizamiyesinde bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından patlayıcı madde yüklü traktör patlatılarak  uzun namlulu silahlar ile saldırıda bulunulduğu bildirildi. Saldırı sonucundakarakoldagörevli 2 asker şehit oldu, dördü ağır olmak üzere 31 asker yaralandı.

Açıklamada, "İnsanlıktan nasibini almamış caniler tarafından adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıları şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, kahraman şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan personelimize de acil şifalar temenni ediyoruz" denildi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.