Eğitim Haber Girişi : 27 Ağustos 2015 20:09

Kariyerinizi ertelemeyin

Kariyerinizi ertelemeyin
İstanbul Kariyer Dershaneleri Erzurum'da iddiasını sürdürüyor.
Erzurumajans-İstanbul Kariyer Dershaneleri Koordinatörü Zafer Uzar, kurulduğu günden bu yana yapılan kariyer sınavlarında elde ettikleri başarıların devam edeceği iddiasında bulundu.

Eğitime destek konusunda aralıksız çalıştıklarına vurgu yapan Uzar, "İstanbul Kariyer 2004 yılından beri İstanbul'da KPSS-A Adli Hakimlik ve kurum içi sınavlara hazırlık programları yürüten ilk eğitim kurumudur. Sürekli gelişime düşüncemizin bir sonucu olarak, bugün tüm Türkiye'de on binlerle ifade edebileceğimiz sayıda öğrenciye, güçlü bir eğitim kadrosu ve zengin bir kaynakla eğitim hizmeti veren İstanbul Kariyer, öğrencilerinin sınav sonrasında istedikleri kurumlara yerleşerek elde ettikleri başarılarla gurur duyuyor." diye konuştu. Erzurumlu öğrencilerine eğitim destek olmak adına Erzurum'da hizmete hazır olduklarını ifade eden İstanbul Kariyer Dershaneleri Koordinatörü Zafer Uzar her geçen gün daha kaliteli hizmet vermek için kendilerini geliştirdiklerini belirtti. Zafer Uzar" Erzurum'dan başarılı öğrenciler yetiştirmek için dershane olarak her geçen gün kendimizi geliştiriyoruz. Erzurumlu öğrencilerimizin İstanbul ve Ankara'ya gitmeden kendi memleketlerinde İstanbul'dan gelecek olan deneyimli öğretmen kadro muz, ücretsiz yayınlarımız, huzurlu eğitim ortamımız bilinçli ve sistemli hazırlık anlayışımız ile destek olmak için Erzurum'da hizmete hazırız" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.