Siyaset Haber Girişi : 16 Aralık 2014 13:43

Karslı: Asıl operasyonu seçimlerde biz yapacağız

Karslı: Asıl operasyonu seçimlerde biz yapacağız
Erzurumajans-Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, cemaatin yayın organlarına yönelik 14 Aralık operasyonunun devamının geleceğini iddia etti.
Erzurumajans-Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, cemaatin yayın organlarına yönelik 14 Aralık operasyonunun devamının geleceğini iddia etti.

Karslı, gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye adeta operasyonlar ülkesi oldu. Ancak biliyorsunuz bu ilk değildi, son da olmayacak. Hükümet içerisinden emniyetteki kaynaklarımızdan aldığımız duyumlar, yakında önemli isimleri de kapsayan yeni bir dalganın geleceği yönünde. Tablo çok net. Aykırı tek bir sözcüğe bile tahammülü kalmayan Cumhurbaşkanı ve atanmış Başbakan, korku imparatorluğu yaratarak, kendi zafiyetlerini kapatmaya çalışıyorlar. Ancak en büyük operasyonu biz yapacağız ve bu zalimlerin, haramilerin saltanatını yıkacağız. Ama bunlar gibi usulsüzlükle değil, kanunla, hukukla!" dedi.

Yaşanan her yeni gelişmenin Merkez Parti'nin yola çıkış amacını daha da güçlendirdiğini belirten Abdurrahim Karslı açıklamasını şöyle sürdürdü :

"Türkiye'de operasyon adı altında hınç alma girişimi, hukukun intikam silahı olarak kullanılması yeni değil. 28 Şubat'ta, Balyoz ve Ergenekon davalarında, hatta onlardan önce sayısız davalarda defalarca yaşadık aynı çirkinlikleri. O dönemlerde de tıpkı bugün olduğu gibi, işine gelenler sesini çıkarmadı. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler, korkanlar, ürkenler oldu. Ama hakkın yolu tektir. Doğrunun çizgisi düzdür. İşte biz Merkez Parti olarak ülkenin kayan şirazesini yerine oturtmak için çıktık yola. Artık yeter diyoruz. Biz, Türk milletiyiz. Bizim, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceğini gasp etmeye, dünya üzerinde sahip olduğumuz iddiayı yıkmaya kimsenin hakkı yok. Kuvvet haktadır, hak halkındır. Halkımız, haktan aldığı kuvvetle kendine ait olanı almayı hep başardı. Yine başaracak." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.