İlçeler Haber Girişi : 01 Temmuz 2015 13:48

Kaymakam Taşolar'a yeni görev

Kaymakam Taşolar'a yeni görev
Erzurum'un Aşkale ilçe Kaymakamı Fırat Taşolar, 1. Derecede Kadrolu İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atandı.
Erzurumajans-Erzurum'un Aşkale ilçe Kaymakamı Fırat Taşolar, 1. Derecede Kadrolu İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atandı.

Vali yardımcısı ve Kaymakam atamaları yapıldı. Cumhurbaşkanının onayından geçen kararname Resmi gazetede yayınlandı. Yayınlanan kararnamede Aşkale Kaymakamı M. Fırat Taşolar, 1.Derecede Kadrolu İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atandı. Bu atama ilçede büyük bir hüzün ve gurur yaşanmasına sebep oldu. Yaklaşık 3 sene ilçede görev yapan Kaymakam Taşolar, yaptığı çalışmalarla ilçe halkının sevgisini kazanan isimler arasında yerini aldı.

Öte yandan Aşkale Kaymakamlığına da Erzincan Kemah ilçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek, atandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Taşolar; Yolunuz bahtınız açık olsun. Sizi çok seviyor ve beğeniyoruz ama meslek hayatınızda daha güçlü yerlerde olmanız sadece Aşkale`nin değil Türkiye`nin kazanması anlamına gelecektir. Verdiğiniz hizmet, gösterdiğiniz güleryüz için teşekkür ederiz. Başarılı döneminizin hem Aşkale`de bundan sonra görev yapacak kaymakamlara, hemde ülkemizdeki diğer mülki idare amirlere örnek olmasını canı gönülden arzu ediyorum. Saygılar,sevgiler.