İlçeler Haber Girişi : 31 Ekim 2014 15:01

Kaymakam Zengin, kurum amirleri ile kahvaltıda buluştu

Kaymakam Zengin, kurum amirleri ile kahvaltıda buluştu
Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.
Erzurumajans-Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Öğretmenevi Salonu'nda kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine bir kahvaltı veren Kaymakam Zengin, bundan böyle her ay düzenli olarak kurumlar ile bir araya geleceklerini söyledi.

Zengin, "Oltu'da göreve başlayalı kısa bir süre geçmesine rağmen, benim gibi bazı kurum amirleri de yeni göreve başladılar. Bu kahvaltıyı düzenlemekteki amacımız, eski yeni tüm kamu kurumu temsilcileri ile hem tanışıp kaynaşmak hem de bundan sonra ilçemizle ilgili bir arada tüm çalışma ve hizmetleri birlikte değerlendirme arzumuzdur" dedi.

Kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra sivil toplum temsilcileri ve muhtarlarla da bir araya geleceklerini aktaran Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin, "Kurumlar arası iyi bir diyalogun kurulması, ilçemize yönelik yapılacak hizmet ve çalışmaların gerek takibi gerekse sorunların çözümü için büyük bir fayda sağlayacaktır. Birlik ve beraberliğin tesisi noktasında kurulan iyi diyalogların ilçeye ve vatandaşımıza yansımaları da güzel olur. Bundan böyle her ay periyodik olarak bu tür organizasyonlarla bir araya gelmeyi düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Bu arada Oltu Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen kahvaltıya; Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin'in yanı sıra Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Bayram Kayıkçı, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.