Erzurum Haber Girişi : 23 Eylül 2014 11:26

Kendisini rahatsız eden kocasını vurdu

Kendisini rahatsız eden kocasını vurdu
Erzurum'da bir kadın uzaklaştırma kararı olmasına rağmen kendisini rahatsız eden kocasını silahla yaraladı.
Erzurumajans-Erzurum'da bir kadın uzaklaştırma kararı olmasına rağmen kendisini rahatsız eden kocasını silahla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, eşler arasında yaşanan kavga nedeniyle koca Ersin K. hakkında mahkeme uzaklaştırma kararı verdi. Karara rağmen eşini rahatsız etmeye devam eden Ersin K., bugün Gez Mahallesi'nde eşi Kezban K. ile karşılaştı. Bir süre tartışan eşlerden Kezban K. çantasından çıkardığı silahla kocasını karnından yaraladı. Daha sonra polisi arayan Kezban K., eşini vurduğunu söyledi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı kocaya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mustafa ESLEK 01 Ocak 1970 02:00

    Yargı tek taraflı işlerse bunun sonucuna herkes katlanacaktır.Hayat pahalılığı kadınların bitmez tükenmez istekleri erkekleri canından bezdirmesitartışmaları doğurmakla kalmıyor.sevgi ve saygıda kayboluyor. Ah şu avrupalı olalım diyenlere kapak olur inşallah saygılarımla