Keşke Donduran Sadece Soğuk Olsaydı...

Süper Ligin 18.haftasında BB Erzurumspor Konyaspor’u konuk ederken  hedef üç puanla sezonun ikinci yarısına başlamaktı. 

Ancak maalesef yönetimin transfer de ki gecikmesine Mehmet Özdilek’in de hataları eklenince sonuç kaçınılmaz oldu. 

Skor olarak geride olduğunuz bir mücadele de neden ikinci hatta üçüncü hücum oyuncusu oyunu alınmaz anlamış değilim. Evet istediğiniz düzeyde olmayabilirler. Ama en azından rakip yarı sahanda sayısal olarak fazla olmak adına mutlaka Rashad’ın yanına bir oyuncu daha almalıydı diye düşünüyorum.

Ligin ilk yarısı bittiğinde BB Erzurumspor’un sorununu İtalya da ki Fransa da ki bir futbolsevere de sorsanız hücumda ki etkisizlik olduğunu net bir şekilde ifade ederdi. 

Ancak ne gariptir ki transfer sezonunun bitimine sayılı günler kalmış olmasına rağmen Erzurum’da bu sorun çözüme kavuşmuş değil. 

Transfer Sezonunu Welliton-Stancu-Pazdan üçlüsüyle açtık ve uzun bir süre öyle devam etti. Onlar da çıkan pürüzler sonrası alternatiflere imza attıramamak iki soruyu akıllara getiriyor; Ya transfer de B planı yoktu. Ya da Süreci işletecek bir sistem yok.

Sorun sadece forvet değil. Sezon başından beri her yazımda ifade ettim. BB Erzurumspor’un mutlaka kreatif, kilidi çözebilecek bir maestroya ihtiyacı var. Yani iyi bir on numaraya! Ve tabiki birbirinden farklı özelliklere sahip iki forvet olmazsa olmazdır.

Artık telafisi olmayan 16 hafta var. Beşiktaş maçı zor geçecektir. Ancak ardından Erzurum’da oynanacak olan Çaykur Rizespor karşılaşması Mavi Beyazlı rakibin ligde ki kaderini çizecek diyebiliriz. Bu karşılaşmaya yeni transferlerle yeni bir havayla başlamak rüzgarı arkasına almasını sağlar. 

Soğuk havaya rağmen tribünleri dolduran ve müthiş atmosfer de başrol oynayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Keşke bugün üşüten sadece soğuk hava olsaydı. Ancak takımın mağlubiyeti soğuktan daha dondurucuydu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vedat Karataş 01 Ocak 1970 02:00

    Gerek kalmadı artık. Memmedin beslemeleri zahmet etmesinler geldikleri İstanbul a geri dönsünler çünkü düştük. Boşuna millete umut aşılamayın.

  • Baytak 01 Ocak 1970 02:00

    Günlerce maç gününü bekleyip sonu hüsranla bitmesi çok üzdü. Sormadan edemeyeceğim neden biz !!!!

  • Emre 01 Ocak 1970 02:00

    Ben anlamadım takıma transfer lazım yönetim duraklamış ne yapacağını bilmiyor. Erzurumspor taraftarı ne twitter üzerinden ne de Erzurum gazeteleri bu olaya hiç ses çıkarmıyor. Mehmet Özdilek ne yapsın elindeki malzeme bu kadar.