Bölge Haber Girişi : 08 Şubat 2011 16:28

Killian'dan Türkiye'ye tam not!..

Killian'dan Türkiye'ye tam not!..
25'nci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın bir değerlendirmesini yapan Killian, Türkiye'nin 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nı çok büyük bir başarıyla gerçekleştirdiğini bundan sonra ise her türlü organizasyon konusunda destek vereceklerini söyledi.

Erzurum Ajans-25’nci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın bir değerlendirmesini yapan Killian, Türkiye’nin 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nı çok büyük bir başarıyla gerçekleştirdiğini bundan sonra ise her türlü organizasyon konusunda destek vereceklerini söyledi.

11 gün boyunca özellikle müsabakalar hiçbir aksaklığının yaşanmadığını aynıca spor tesislerin Erzurum’un içinde yer almasının kendileri için çok önemli kriter olduğunun belirten Killilan, “Tüm bu başarılara Türklerin misafirperverliği de eklenince, en başarılı Üniversite Oyunları gerçekleşmiş oldu.” dedi.

Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na ayrıca Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar düzeyinde katılımın olmasının kendilerini çok sevindirdiğini belirten George Killilan, “Türk yetkililerin oyunlara büyük önem vermesi FISU olarak bizleri son derece mutlu etti. Bu durum Türkiye’nin spor organizasyonlarındaki ciddiyeti ve başarısının bir göstergesi olarak ortaya çıktı” yorumunda bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.