Bölge Haber Girişi : 31 Ocak 2011 11:53

Kış olimpiyatlarında moda rüzgarı!..

Kış olimpiyatlarında moda rüzgarı!..
25. Dünya Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları kapsamında, Ankara ve Samsun Olgunlaşma Enstitüleri tarafından hazırlanan defilede 2'si Ukrayna asıl 8 manken, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemine ait birbirinden zarif kostümleri sergiledi.

Erzurum Ajans-25. Dünya Üniversiteler Arası Kış Olimpiyatları kapsamında, Ankara ve Samsun Olgunlaşma Enstitüleri tarafından hazırlanan defilede 2'si Ukrayna asıl 8 manken, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemine ait birbirinden zarif kostümleri sergiledi.

Kış oyunlarının kalbinin attığı Erzurum moda etkinlikleri ile de gündeme geliyor. Gündüz 13 branşta gerçekleşen müsabakaların ardından, gece ise birbirinden renkli organizasyonlar düzenlenerek, gönüllüler ve sporcular stres atma imkanı buluyor. 2011 UNIVERSIADE Kültür Sanat Komitesi tarafından organize edilen etkinliklerin dün akşamki bölümünde, Ankara ve Samsun Olgunlaşma Enstitüleri tarafından hazırlanan ve Osmanlı ile Cumhuriyet Dönemi'ne ait zarif kostümlerin sergilendiği defile nefesleri kesti. Işık

ve ses gösterileri altında yaklaşık iki saat süren defilede podyuma çıkan 2'si Ukrayna asıllı 8 manken, taşıdıkları kostümlerle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Defilenin ardından konuşan Ankara Olgunlaşma Enstitüsü Müdür Baş Yardımcısı Canan Yakın, profesyonel mankenlerle sunulan defilede her kostümün sanat eseri niteliğinde olduğunu kaydederek, "Miras isimli defile adından da anlaşıldığı gibi geçmişimizden gelen kültür mirasını burada paylaşmak istedik" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.