Bölge Haber Girişi : 08 Şubat 2011 15:36

Kış oyunları'na pastalı veda!..

Kış oyunları'na pastalı veda!..
rzurum 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ve koordinatörlük personeli, Türkiye'nin kış sporlarındaki ilk uluslar arası organizasyonu olan 25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'na, pasta keserek veda etti.

Erzurum Ajans-Erzurum 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz ve koordinatörlük personeli, Türkiye’nin kış sporlarındaki ilk uluslar arası organizasyonu olan 25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’na, pasta keserek veda etti. Genel Koordinatör Korkmaz, “Çok güzel bir iş çıkardınız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz 27 Ocak’ta başlayan ve 6 Şubat’ta muhteşem bir seremoniyle kapanan 25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları sonrası, 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Oyunlar köyünde koordinatörlük personeliyle kahvaltıda bir araya geldi. Yaklaşık 4 yıl önce başlayan yolculuğun başarılı bir şekilde sona erdirildiğini belirten 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Türkiye’nin ve Erzurum’un kış sporlarındaki ilk organizasyon olan 25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nı başarıyla gerçekleştirdiğini söyledi.

2011 Koordinatörlüğü’nde görev alan tüm çalışanların gece - gündüz demeden var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Korkmaz, “Hepiniz, büyük bir özveriyle çalıştınız. Bazen gücünüzün de üzerine çıkarak Oyunlar’ın sorunsuz geçmesi için insanüstü bir çaba harcadınız. Kış sporlarındaki bu ilk organizasyonun başarıyla geçmesine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.