Bölge Haber Girişi : 03 Şubat 2011 17:38

Konaklı yüzleri güldürüyor!..

Konaklı yüzleri güldürüyor!..
Konaklı Kayak Merkezi Tesis Müdürü Yakup Çiltaş, oyunlar sürecinde yaklaşık 4 bin kişinin Konaklı Kayak Merkezindeki yarışları izlediğini belirterek, yabancı sporcuların pistlere tam not verdiğini kaydetti.

Erzurum Ajans-Konaklı Kayak Merkezi Tesis Müdürü Yakup Çiltaş, oyunlar sürecinde yaklaşık 4 bin kişinin Konaklı Kayak Merkezindeki yarışları izlediğini belirterek, yabancı sporcuların pistlere tam not verdiğini kaydetti. Konaklı Kayak merkezinde hizmet elemanları ile birlikte 72 kişinin istihdam edildiğini belirten Çiltaş, tesislerin oyunlardan sonra halkın hizmetine açılacağını ifade etti.

EN UZUN PİST 3 KM

Konaklı Kayak merkezinde bulunan en büyük pistin 3 kilmetreden oluştuğunu belirten Çiltaş, “Merkez, Erkekler Süper Büyük Slalom Pisti, Erkekler Büyük Slalom Pisti, Erkekler Slalom Pisti, Bayanlar Süper Büyük Slalom Pisti, Bayanlar Büyük Slalom Pisti ve Bayanlar Slalom Pisti'nden oluşuyor. Merkezde, 2 bin 208 araç ve 12 otobüs için park alanı bulunuyor. Kayak merkezimiz oyunlardan sonra halkın hizmetine açılacak, önümüzdeki süreçte yeni oteller yapılacak” dedi.

TÜM İHTİYAÇLARA CEVAP VERİLİYOR

Konaklı Kayak merkezinde sporcuların tüm ihtiyaçlarına cevap verildiğini belirten Çiltaş, “Konaklı Kayak Tesislerini kullanan sporcu ve ziyaretçilerin günübirlik ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik, kayak kiralama, satış, gişe hizmetleri, kafe, yemekhane, dinlenme ve servis ünitelerinden oluşmaktadır. Tek katlı olan bina sporcuların gıda ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ünitelerden oluşmaktadır. 4 adet kar aracı park alanı, bakım ve servis üniteleri ile ofislerden oluşmaktadır” diye konuştu.

SPORCULAR MEMNUN

Sporcu Jennie Vanwagner, kayak merkezini ve Erzurum’u çok beğendiğini belirterek, pistlerdeki kar kalitesinin yüksek olduğunu ifade etti. Organizasyonun başarılı geçtiğini belirten Vanwager, ülkesi adına önemli başarılara imza attığını da kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.