Erzurum Haber Girişi : 20 Nisan 2015 17:20

Kongre Caddesi'nde, kaldırım ve yol işgaline son verildi

Kongre Caddesi'nde, kaldırım ve yol işgaline son verildi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirerek, seyyar satıcılar ile esnafın kaldırım ve yol işgallerini önlemek için denetimlerini ve çalışmalarını hızlandırdı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirerek, seyyar satıcılar ile esnafın kaldırım ve yol işgallerini önlemek için denetimlerini ve çalışmalarını hızlandırdı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Kongre Caddesi üzerinde çalışma yaparak, kaldırım ve yol işgallerine son verdi.

Zabıta Ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar ile Kongre caddesinde seyyar satıcıların ve esnafların yapmış olduğu kaldırım ve yol işgalleri tamamen temizlenerek, yayaların kaldırımları, araçların ise yoları daha rahat kullanmaları sağlandı.

Ayrıca, Zabıta Ekipleri tarafından, Kongre caddesinde reklam ilan ve tanıtım yönetmeliğine aykırı bina cepheleri ile yaya kaldırımlarında bulunan ve yönetmeliğe uymayan reklam tabelaları ve totem reklamlar sökülerek kaldırıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Kongre caddesinde Zabıta Ekiplerince yapılan çalışmayla iş yerleri ile seyyar satıcıların cadde üzerindeki yol ve kaldırım işgallerine son verildiği bildirildi. Açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekiplerinin, halktan gelen şikayetleri de değerlendirerek kent genelinde belirli bir program doğrultusunda sürdürdüğü çalışmalar sonucunda, esnaf ve seyyar satıcıların yol ve kaldırım işgallerinin önlenmesi ve görüntü kirliliğinin giderilmesi çalışmalarının yapıldığı kaydedildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.