Eğitim Haber Girişi : 22 Eylül 2014 14:48

Koop-İş Sendikası şubesi üyelerine kırtasiye indirimi

Koop-İş Sendikası şubesi üyelerine kırtasiye indirimi
Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı, Pozitif Kırtasiye ile protokol imzalayarak sendika üyelerinin kırtasiye malzemelerinden indirimli faydalanmasını sağladı.
Erzurumajans-Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanlığı, Pozitif Kırtasiye ile protokol imzalayarak sendika üyelerinin kırtasiye malzemelerinden indirimli faydalanmasını sağladı.

Koop-İş Sendikası Erzurum Şube Başkan Tarık Toğrul, tüm sendika üyelerinin kırtasiye malzemelerinden indirimli faydalanabileceğini söyledi. Toğrul," Koop-İş Sendikası Erzurum Şubesi olarak Üyelerimizin öğrencilerinin kırtasiye ihtiyaçlarını indirimli olarak karşılayabilmeleri için Pozitif kırtasiyesi ile anlaşmaya varıldı. Üyelerimizin öğrencileri Kırtasiye Malzemesi Çanta, Kitap ve okul araç gereç malzemelerinden İndirimli faydalanabilecek. Kırtasiye Malzemesinden yüzde 15, okul araç gereç yüzde 15, Çanta'da yüzde 20 Kitap ve malzemelerinden ise yüzde 15 İndirimli yaralanabilecekler. Üyelerimiz bu indirimden yararlanması için kimlik kartını göstermek suretiyle faydalanılabiliyor. Yaptığımız hizmet, eylem ve söylemlerle sendikal camiaya örnek olan takip ve taklit edilen sendikamızın hizmetleri devam edecektir. Siz değerli üyelerimizin talepleri doğrultusunda yeni anlaşmalarda yapılacaktır. Koop-İş Sendikası, kurulduğu günden bu güne kadar, milli değerlerimize, ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne, bayrağımıza, demokrasiye, işçi hak ve özgürlüklerine olan sarsılmaz bağlılığı, üyelerin refahı ve mutluluğuna dayanan bağımsız ve ilkeli sendikacılık anlayışı ile Türkiye'de Sendikal hareketin temel taşlarından biri olmuştur. Sendikamızın asıl sahibi olan, alın teri döken, emek harcayan değerli üyelerimizle Sendikamız her geçen gün yükselecek ve Ülkemiz sendikal hareketindeki onurlu yerini koruyacaktır." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.