Erzurum Haber Girişi : 17 Ocak 2018 20:30

Korgeneral Zekai Aksakallı’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret

Korgeneral Zekai Aksakallı’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret
Memleketi Erzurum’da bulunan 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.
Erzurumajans-Memleketi Erzurum’da bulunan 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti. 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Atatürk Üniversitesi gibi kadim bir kurumun Erzurum için önemli bir değer olduğuna vurgu yapan Korgeneral Zekai Aksakallı, Rektör Çomaklı’ya hizmetleri için teşekkür etti. Erzurum’a sık sık gelmeye çalıştığını ifade eden Aksakallı, “Erzurumlu olmak bir ayrıcalıktır” ifadelerini kullandı.

Nazik ziyaretleri için Korgeneral Zekai Aksakallı’ya şükranlarını sunan Rektör Çomaklı, üniversite hakkında bilgi verdi. Atatürk Üniversitesinin 200 bine yakın mezun sayısıyla Türkiye’nin siyasal, sosyal ve iktisadi yapısına önemli katkılar verdiğini hatırlatan Çomaklı, ülkemizin milli üretim yolunda attığı adımları sonuna kadar desteklediklerini söyledi. Rektör Çomaklı, geçtiğimiz günlerde kardeşi Sezai Aksakallı’yı kaybeden Zekai Aksakallı’ya taziyelerini ileterek başsağlığı diledi.

Ziyaretin ardından Rektör Çomaklı, Korgeneral Aksakallı’ya köstekli saat ve Atatürk Üniversitesi plaketi takdim etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.