İlçeler Haber Girişi : 08 Ekim 2015 15:12

Korkut'un mesaisi öğrencilere

Korkut'un mesaisi öğrencilere
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, TEOG sınavları için yardımcı kaynak kitap dağıtımını sürdürüyor.
Erzurumajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, TEOG sınavları için yardımcı kaynak kitap dağıtımını sürdürüyor. 

Okulları birbir gezerek elleriyle öğrencilere kitapları veren Korkut, sınavlarda başarı için teşvik ödüllerini de ısrarla hatırlatıyor. Korkut, "Türkiye derecesi yapanlara özel hediye sözüm var, sürpriz. Erzurum için ilk 10 ve 20 için de ayrıca hediyelerimiz var. Çok çalışın, geleceğinizi kurtarın, bizden de hediye alın" diye öğrencilere tembihte bulunuyor. 

Ak Partili Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, yaklaşan sınavları dikkate alarak mesaisinin önemli bir kısmını TEOG sınavları için yardımcı kaynak kitap dağıtımına ayırıyor. Okulları birbir ziyaret eden Ali Korkut, öğretmenlerin istek ve temennilerini almayı da ihmal etmiyor. Öğrencilere özel olarak hazırlanmış kaynak kitapları elleriyle dağıtan Ali Korkut'un 8. sınıflar için hediyeleri de var. Başkan Korkut'un, her sınıfta açıkladığı hediyeleri bisiklet ve dizüstü bilgisayar. Korkut, "Erzurum genelinde ilk 10 ve ilk 20'ye giren öğrencilerimize hediyemiz var. Yani size kaynak sağlıyoruz, başarılı olmanızı bekliyoruz. Başarılı olursanız size bisiklet ve dizüstü bilgisayar hediye edeceğim. Ayrıca Türkiye sıralamasında derece kazananlara sürpriz hediyem olacak. Çok çalışın, çok çalışın. Öğretmenlerinizi terletin. Bütün çabamız sizin başarılı olmanız" diyor.

Erzurum Merkez Yakutiye İlçesinde bulunan Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu Ortaokulu, Aliye İzzet Begoviç İmam Hatip Ortaokulu, Şükrü Paşa Ortaokulu, Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu, Şehitler Ortaokulu, Hilalkent 125. Yıl Ortaokulul, 50. Yıl, Dumlu, Umudum, Çiftlik, Çayırtepe ve Halit Paşa Orta okullarında kitap dağıtımı yapan Ali Korkut, her gittiği okulda öğretmenleri de dinliyor. Okulların çeşitli ihtiyaçlarını da karşılayan Ali Korkut, "Okullar bizim, çocuklar bizim. Onlar bizim yarınlarımız. Elimizden geldiği kadar okullarımızın ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.