Spor Haber Girişi : 04 Eylül 2015 17:45

Kortların şampiyonları ödüllendirildi

Kortların şampiyonları ödüllendirildi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde yapılan 14 Yaş Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonası sona erdi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde yapılan 14 Yaş Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonası sona erdi. Şampiyona'ya Enkasporlu tenisçiler damga vurdu.

Türkiye Tenis Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen 14 Yaş Tenis Türkiye Şampiyonası sona erdi. Türkiye'nin teniste önde gelen kulüplerinden 50'ye yakın bayan ve erkek sporcunun beş gün süreyle Erzurum'da yarıştığı tenis şampiyonasında dereceye giren sporcular belli oldu. Tekler ve çiftlerde şampiyonluklar Enkaspor'un oldu. Olimpiyat Parkında bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tenis Kortları'nda yapılan ve büyük çekişmelere sahne olan şampiyona Erzurum Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu başkanlığında yapılırken, turnuvanın koordinatörlüğünü de Burak Tozoğlu yaptı. Çok sayıda hakemin görev aldığı 14 Yaş Tenis Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

KUPALAR ENKASPOR'A GİTTİ


Erzurum GHSİM'nin ev sahipliğinde yapılan Yıldızlar Tenis Türkiye Şampiyonası'na Enkaspor damga vurdu. İstanbul kulübü tekler ve çiftlere şampiyonlukları kazandı. Perşembe günü yapılan çiftler finallerinde erkeklerde Enkaspor'dan Bora Şengül ile Baran Cengiz şampiyonluk kupasını kazanırken, çift bayanların finalinde şampiyonluk kupasını Ebru Zeynep Yazgan ile Selin Boyacı kazandı. Enkalı iki sporcu kupayı İstanbul'a götürdü.

Bugün yapılan tekler finalinde erkeklerde Onur Odabaşı'nı mağlup eden Baran Cengiz kürsünün birincilik basamağına çıkarken, tek bayanlar finali de kıran kırana geçti. Nefes kesen finalin ardından maçı Ebru Zeynep Yazgan karşısında kazanan Lara Biter şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Enkarasporlu yıldız bayan tenisçi büyük bir sevinç yaşadı.

KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Olimpiyat Parkı'ndaki Büyükşehir Belediyesi Kortları'nda düzenlenen kupa töreninde sporculara kupaları ve ödülleri verildi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan sporcuların kupalarını takdim etti. Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu ile Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü Ahmet Dal, Spor Müdürü Muzaffer Şahin ile GHSİM Spor Şubeden Yunus Aras'ın da hazır bulunduğu kupa töreninde Büyükşehir Belediyesi tarafından da sporculara hediyeler verildi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, beş gün süren Türkiye şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, turnuvayı Erzurum'a veren Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'a teşekkür etti. Tenis İl Temsilcisi Alpaslan Tozoğlu da, Erzurum'da uluslararası organizasyondan sonra yıldızlar Türkiye Şampiyonasını düzenlemenin gururunu yaşadıklarını belirterek, "Tenis Federasyonumuza, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses'e ve Büyükşehir Belediyemizin yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.