Spor Haber Girişi : 30 Eylül 2016 18:10

Kortta Erzurum rüzgarı esti

Kortta Erzurum rüzgarı esti
Senyörler Tenis Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum rüzgarı esti. Antrenör Yıldırım Gündoğdu yönetimindeki tenisçiler iki birincilik, iki de ikincilik kupası kazandı.
Erzurumajans-Senyörler Tenis Türkiye Şampiyonası'nda Erzurum rüzgarı esti. Antrenör Yıldırım Gündoğdu yönetimindeki tenisçiler iki birincilik, iki de ikincilik kupası kazandı.

Türkiye Tenis Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Senyörler Tenis Türkiye Şampiyonası 19-25 Eylül 2016 tarihlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapıldı. Antrenör Yıldırım Gündoğdu yönetiminde korta çıkan Erzurum ekibinin başarısı alkış aldı.

Gündoğdu'nun talebeleri Genlik 25+ kategorisinde çift erkeklerde ikinci olarak gümüş kupaları havaya kaldırdı. Başarılarını sürdüren tenisçiler yeni başlayanlar 25+'da da göğsümüzü kabartacak sonuçlara imza attı. Erzurum ekibi hem kızlarda hem de erkeklerde birincilik ve ikincilik kupalarının sahibi oldu. Antrenör Yıldırım Gündoğdu, toplam altı kupa ile Erzurum'a döndüklerini söyledi.

Teniste Erzurum'un şaha kalktığını belirten Antrenör Yıldırım Gündoğdu, gerek il müdürümüz Fuat Taşkesenligil'in destekleri, gerek Atatürk Üniversitesi'nin tenis kortlarının spora hizmet vermesi ve gerekse Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in ilimize kazandırdığı tenis kortlarının bu sporun Erzurum'da gelişmesinde önemli rol oynadığını belirterek, "Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Daha önce Erzurum'a hangi yaş kategorisi olursa olsun, şampiyonluk getireceğimize söz vermiştik. Bunu başardığımız için gururluyum. Erzurum her şeyin ve her başarının en güzeline layık bir kent" diye konuştu.

Manavgat'ta bir tarih yazarak altı kupayı Erzurum'a getirme başarısı gösteren sporcular büyük bir coşku yaşadı. Şampiyonluk sevincini antrenör Yıldırım Gündoğdu ile kortta kutlayan tenisçiler, bundan sonra da hedeflerinin çok büyük olduğunu ifade ettiler.

Tenisin Erzurum'da şaha kalktığını belirten tenisçiler, "Rakipler bizden korksun, onlara kortları dar edeceğiz, bundan sonra da kupa ve madalyalar bizim olacak" şeklinde konuştular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.