İlçeler Haber Girişi : 03 Mayıs 2015 15:35

Köy yatırımları aralıksız devam ediyor

Köy yatırımları aralıksız devam ediyor
Oltu'ya bağlı Dümbüllü deresi, İnci Grubu ve Yukarı Kumlu Grubunda Erzurum Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu yatırımlarda, çalışmalar hızla devam ediyor.
Erzurumajans-Oltu'ya bağlı Dümbüllü deresi, İnci Grubu ve Yukarı Kumlu Grubunda Erzurum Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu yatırımlarda, çalışmalar hızla devam ediyor.

Erzurum Büyükşehir Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Bedri Özdemir, Oltu İl Encümeni Ahmet Zengin ve Oltu Şantiye Şefi Hüseyin Acar ile birlikte yapılan yatırımları mahalle mahalle dolaşarak çalışmaları yerlerinde kontrol ettiler.

Erzurum Büyük Şehir Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Bedri Özdemir, "Yapılan işler gayet iyi gidiyor. Birçok işlerimizi planladığımızdan daha da önce bitireceğiz. Ekiplerimiz işlerini iyi biliyorlar. Mahallelerimizin eksiklerini bir an önce yapıp rahata kavuşturacağız." dedi.

Mahalle sakinleri kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ekiplerine teşekkür ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.