Spor Haber Girişi : 04 Haziran 2018 23:00

Küçükyıldırım mindere çıkıyor

Küçükyıldırım mindere çıkıyor
Erzurum’un son dönemlerde yetiştirmiş olduğu en yetenekli güreşçilerden biri olan İBB’nin Türkiye şampiyonu güreşçisi Muhammet Lütfi Küçükyıldırım, U23 Yaş Avrupa Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
Erzurumajans-Erzurumlu milli güreşçi Muhammet Lütfi Küçükyıldırım, 8-10 Haziran 2018 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan U23 Yaş Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da güreş hayatını sürdüren Milli güreşçi Avrupa şampiyonu olabilmek için mindere çıkacak.



Erzurum’un son dönemlerde yetiştirmiş olduğu başarılı güreşçilerden biri olan Küçükyıldırım’a Avrupa Şampiyonluğu için güvenen Erzurum Güreş İl Temsilcisi Battal  Alpkılıç, “Dadaşlar Diyarı Erzurum ve  Pasinler’in gururu Muhammet Lütfi Küçükyıldırım 8-10 Haziran 2018 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan U23 Ümitler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil Edecek. Kendisine başarılar diliyoruz, dualarımız Küçükyıldırım ve mindere çıkacak olan tüm Türk güreşçilerimiz için olacak” dedi.

Muhammet TARHAN/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.