Spor Haber Girişi : 30 Eylül 2014 00:30

Kupada kura günü

Kupada kura günü
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Türkiye Kupası 3. Turundaki rakibi bugün belli oluyor.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un Türkiye Kupası 3. Turundaki rakibi bugün belli oluyor.

Kupaya bu turdan itibaren 5 Spor Toto Süper Lig takımı da dahil olacak.

Türkiye Kupası 1. turunda Arsinspor'u, 2. turunda ise PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'u eleyen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 3. Turdaki rakibi bugün belli oluyor.  Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura Çekimi  saat 14.00'te Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi Orhan Saka Salonu'nda 54 kulübün katılımıyla gerçekleştirilecek. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura Çekimi'ne, 2. Tur'u geçen 49 ekip ile kupaya bu turdan itibaren, 5 Spor Toto Süper Lig takımı dahil olacak.

MAVİ-BEYAZLILARI ZORLU RAKİPLER BEKLİYOR


Bugün gerçekleştirilecek kura çekimlerinde mavi-beyazlıları zorlu rakipler bekliyor. Kuraya Süper Toto Süper Lig'den ve PTT 1. Lig'den 22 takım, Türkiye 2. Lig'den ise 4 takım Erzurumspor'un muhtemel rakipleri arasında yeralıyor.

DEPLASMANDA RAKİP TANIMIYOR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor bu sezon deplasmanda ki performansı ile göz dolduruyor. Lig ve kupada son 6 maçın 4'ünü deplasmanda oynayan mavi-beyazlılar, bu maçlardan galip ayrılmasını bildi.  Dadaşlar evinde oynadığı 2 maçta da galibiyet yüzü göremedi.

Levent Akpınar/Eksi25haber.com

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.