Liderlik hiç bir takıma bu kadar yakışmamıştı

Dönüp bakıyorum geçmiş yazılarıma ve yorumlarıma... 

"Bu takımda Ersel  Nobre ikilisi ideal ikilidir. Nobre Albayrak başlamaz başlasa bile maçı bitiremez Kenarda gol silahın kalmaz.

Ersel Nobre başla, gole ihtiyaç oldumu yüklendiğin dakikalarda Mehmet Albayrak'ı al Nobre ile hava toplarında işi bitir...."

diye diye 16 hafta geçti...

Ve geldik 17.haftaya

Bugün oynanan Fethiye deplasmanında Ahmet hoca belkide sezon başından beri çıkarması gereken en ideal 11i çıkardı.

Forvette Ersel-Nobre ile başladı. Daha sonra müthiş bir zamanlama ile Erhanı çıkarıp Albayrak'ı alarak, Erseli sol açığa çekti. Hem Erselin süratinden faydalanıp hemde gelen ortalarda rakip ceza sahasında kalabalık olmayı hedefledi.

Bunun üzerine Murat Paluli ile Halil İbrahim Tuna değişikliğinide yapınca "bir hoca değişiklikler ile maçı nasıl çevirir"sorusuna cevap verdi adeta...

Murat Paluli'yi sağ beke çekerek hem rakibin kontralarına önlem aldı hemde Ferit'in orta  yapma hünerinden faydalanmak istedi. 

Ve yaptığı bütün bu hamlelerin sonucunu alarak maça damga vurdu.

Liderlik hiç bir takıma bu kadar çok yakışmamıştı. Sürekli el değiştiren liderlik koltuğunda Dadaşları gören rakiplerin "eyvah" dediklerini duymak mümkün. Çünkü herkes biliyorki Erzurum o koltuğun kiracısı değil ev sahibi..

Belkide Ahmet hocanın bu kadar doğruyu bir araya getirmesinde hafta içindeki olaylarda etkili oldu. Maç kadrosu yazarken Elindeki bol kadronun kafa karışıklığına sebeb olduğu kesin. Demekki fazla oyuncu göz çıkarıyormuş. 

Gecikmelide olsa bu takım lider.

Artık devre arasına girdiğimize göre rahat rahat konuşalım.

Bu takıma hızlı bir stoper, sol bek, kaleci ve ofansif bir 10 numaraya ekmek su gibi ihtiyacı var. Yönetimimiz ince eleyip sık dokuyarak transferde nokta atış yapmalı ve yapacaktırda. 

Demekki son hafta bile bir çok şey değişebiliyormuş bunu bugün gördük.

bizlere düşen yönetimimize hocamıza oyuncularımıza sahip çıkarak sonuna kadar desteklemek. 

Geçen sezon olduğu gibi kenetlenmeyi sürdürürsek İnanın şampiyonluk çok yakın. 

Artık bu saatten sonra köstek olmak değil destek olmak vaktidir. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MLÇ 01 Ocak 1970 02:00

    Eksiklerimizi tez zamanda tamamlayip ikinci yari arayi acmaliyiz. Sacma sapan puan kayiplarina tahammulumuz yok.

  • Yasin koç 01 Ocak 1970 02:00

    Amedi orada yensinler başka birşey istemiyoruz.

  • ÇETİN 01 Ocak 1970 02:00

    Transfer konusunda şunları düşünüyorum :Bilindiği gibi geçen yıl bizde oynayan doğa takımımızın banko oyuncusuydu hatta takımın en iyi oynayanlarından birisiydi.Gittiği takımda bizim takımdaki kadar şans bulamıyor ve maçlarda çok az dakika görev alıyor bundan dolayı yönetimimiz bu oyuncuyu kiralayabilir inanıyorum ki doğa gelirse canla başla savaşır.Takımımızın çok gol yemesinin en önemli sebebi defans hattında yeterince oyuncumuz olmamasından dolayı.Bu açığı ligin arasında kaliteli defans oyuncusu alarak kapartmamız şart.Bir de iki haftadır gol atmakta çok zorlanıyoruz bundan dolayı da burak beyin dediği gibi hızlı ve kaliteli forvet almak şart.Kaleyede eski oyuncumuz Anıl'ı alsak iyi olur O da takımında çok az maç oynamış hatta doğadan bile az ama anıldan iyi bir kaleci bulunursa o kaleci alınmalıdır.

  • erkan erdem 01 Ocak 1970 02:00

    evett hocamm aynenn katılıyorumm sizee bu takıma sahip cıkalım yensede yenilsede sezon sunu şanpiyon erzurummm