Bölge Haber Girişi : 05 Şubat 2011 13:12

Madalyalar uzak doğu'ya gitti!..

Madalyalar uzak doğu'ya gitti!..
25'inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nda Snowboard Erkekler ve Bayanlar Half Pipe klasmanında final müsabakaları tamamlandı.

Erzurum Ajans-25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nda Snowboard Erkekler ve Bayanlar Half Pipe klasmanında final müsabakaları tamamlandı.

Erzurum’da devam eden 25’inci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın dokuzuncu gününde erkekler ve bayanlar Snowboard Half Pipe final yarışları yapıldı. Palandöken Kayak Merkezi’ndeki final müsabakasında erkeklerde ilk üç sırayı paylaşan Japon sporcu Ryo Anono 29.1’lik dereceyle altın, vatandaşı Kazuumi Fujita 27.6’lık dereceyle gümüş ve Koreli Jun-ho Kim ise 26.2’lik derecesiyle bronz madalyanın sahibi oldu. Bayanlarda ise Çinli Xuetong Cai 23.9’luk dereceyle altın, Fransız Sophie Rodrıguez 12.8’lik dereceyle gümüş ve Çinli Shuang Li 3.8’lik derece elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.