Spor Haber Girişi : 23 Ağustos 2014 02:48

Mansız'dan ALS kampanyasına destek

Mansız'dan ALS kampanyasına destek
İlhan Mansız Yıldıray Baştürk'e meydan okudu...
Erzurumajans-Amyotrofik Lateral Skleroz (ALS) hastalığı ile savaşmak amacıyla başlatılan buzlu su kampanyasına eski milli futbolcu İlhan Mansız da katılarak Rusların olimpiyat şampiyonu Maksim Trankov ve Tatiana Volosozhar'a ve eski takım arkadaşı Yıldıray Baştürk'e meydan okudu.

ALS hastalığına dikkat çekmek ve hastalara yardımcı olacak maddi imkanları sağlamak amacıyla başlatılan 'Ice Bucket Challenge' (Bir Kova Buz) kampanyası tüm dünyada hızla büyürken, Türkiye'de de destek bulmaya devam ediyor. Erzurum'da partneri Olga Bestandigova ile birlikte Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren milli patenci İlhan Mansız, partnerinin kendisine meydan okuması üzerine, ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan kampanyaya katıldı.

Partneri Olga Bestandigova meydan okumasına cevap veren Beşiktaş'ın eski yıldızı İlhan Mansız, ALS hastalığı için zamboni aracı ile başından aşağıya buzlu su döktürerek çiftler dalında Rusların olimpiyat şampiyonu Maksim Trankov ve Tatiana Volosozhar'a, eski takım arkadaşı Yıldıray Baştürk'e ve Japonya'daki arkadaşlarına meydan okudu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.