Spor Haber Girişi : 12 Şubat 2019 11:00

Maşallah deyin!

Maşallah deyin!
Bir kere böylesine üst düzey bir oyuncu transfer edildiği için o yönetime bir kuru teşekkürü çok görmeyelim derim.
Erzurumajans-Bir kere böylesine üst düzey bir oyuncu transfer edildiği için o yönetime bir kuru teşekkürü çok görmeyelim derim. 

Ne yalan söyleyeyim, ahan ki Erzurum’a ilk defa bu kadar üst düzey bir oyuncu geldi. O kadar yıldır futbol yazar çizerim, böylesine fark yaratan bir oyuncu ile yeni tanışıyorum. Manchester United, Bordeaux gibi dünya markası takımlarda futbol oynamışlığı olan Obertan’dan, elbette ki Gabriel Obertan’dan bahsediyorum.. 

Özellikle Başakşehir maçındaki üstün oyunu ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Topa hakimiyeti, oyunu kanatlara yayışı ve ara pasları ile gönüllerde taht kuran Obertan, bana göre gelmiş geçmiş en iyi transferdir. Maşallah, sadece maşallah diyorum.. Allah nazarlardan saklasın, 30 yaşındaki futbolcu, sahada Başakşehirli oyuncuların başını döndürdü, tribünlerde ve ekranlarda da izleyen seyircinin büyük takdirini kazandı. Baktım 1-1 biten maçtan sonra Erzurum’da herkes Obertan diyor, başka da bir şey demiyor. İnşallah Erzurum Obertan’lı kadrosuyla ligde kalır da hem Erzurum hem de oyuncu Türkiye’de futbol gündeminde hep olur.. İyi de olur valla.

Vedat Refayeli
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ttt 01 Ocak 1970 02:00

    Siz inanıyor musunuz ligde kalacağına, takım çoktan düştü